USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

У Ковелі патрульний спричинив смертельну ДТП, - ЗМІ

3 Січня 2018 08:37
Пізнього вечора 2-го січня в Ковелі сталась дорожньо-транспортна пригода: одна особа загинула, ще одна — перебуває в лікарні. Про це повідомляє КОРДОН.

Як повідомили ковельчани-очевидці, аварія трапилась близько 20 години на вулиці Луцькій, поблизу залізничного мосту. Працівник патрульної поліції, який керував “BMW-525” (що на литовській реєстрації), допустив зіткнення з “ВАЗ-2104”, котрий рухався у попутному напрямку.

Як наслідок, пасажир легковика від отриманих травм помер у лікарні. Водій цього ж авто з тілесними ушкодженнями все ще перебуває в Ковельській центральній районній лікарні.

На місце події прибули працівники правоохоронних органів, які наразі встановлюють деталі та обставини ДТП.

Триває слідство.

Нагадаємо, цієї ж доби ввечері у Ковелі трапилась ще одна дорожньо-транспортна пригода. На пішохідному переході близько 18-ї години на вулиці Володимирській автобус збив жінку та протягнув її кілька метрів. Постраждала – у лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus