USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Ковелі вилучили близько 15 тонн незаконного брухту. Фото

15 Червня 2020 14:40
У Ковелі співробітники поліції припинили роботу двох нелегальних пунктів прийому металобрухту.

Про це повідомляє Національна поліція Волинської області.

Роботу одного з пунктів організував 33-річний житель Рівненської області. Чоловік займався скуповуванням у населення брухту чорних металів без дозвільних документів. Поліцейські вилучили вагове обладнання, вантажопідйомне обладнання та металеві вироби.

У суботу ковельські поліцейські виявили ще один незаконний пункт прийому металобрухту. На момент перевірки жодних дозвільних документів на прийом металобрухту у власників теж не було. Із місця пригоди вилучили електронні ваги, козловий кран та близько 15 тонн брухту.

За обома фактами нині тривають кримінальні провадження за статтею 213 (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, обмеження волі строком на один рік або позбавлення волі строком до трьох років.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Саша Показати IP 15 Червня 2020 17:29
дуже крута робота. Оце поліція, оце розкриття. Це випадково не Аркадій перекрив канали іншим поліцейським, які роками доять по всій області металоломи. Не вірите - спитайте в УЗЕ
Можливо Показати IP 16 Червня 2020 07:08
Хтось шось недоплатив чи не туда платив.За один день ту базу прийому метелобрухту не організуєш особливо з таким краном

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus