USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Володимирі-Волинському відкрили пункт прийому допомоги 51 ОМБ

3 Жовтня 2014 12:33
Пункт прийому речей та продуктів для військовослужбовців 51-ї окремої механізованої бригади, які проходять службу на Сході України в зоні АТО відкрили у Володимирі-Волинському. Про це інформують у прес-службі міської ради.

Робота буде організована наступним чином: з 1 серпня така допомога від мешканців, а також від підприємств, установ і організацій міста прийматиметься в загальноміському пункті прийому, який розташований в жеку на вулиці Шевченка, 11. Працюватиме пункт з 10.00 до 13.00 години.

Буде прийматися все, що люди приноситимуть. Зокрема, у військовослужбовців є велика потреба в наступному:карімати, спальні мішки, чотирьохмісні палатки темного кольору, спецодяг та рукавиці для ремонтних робіт, рушники, ліхтарі різних розмірів з підзарядкою, одяг (футболки, шкарпетки), рідина для миття посуду, пральний порошок, зубна паста, зубні щітки, мило господарське й туалетне, станки для гоління, креми для гоління та після гоління, туалетний папір, вологі серветки, медикаменти, в т.ч. для лікування розладів шлунково-кишкового тракту, засоби від комарів (типу «OFF»), цигарки, чай, кава, печиво в пачках, вода.

Про дату поїздки буде завчасно повідомлено в місцевих ЗМІ та на сайті міської ради volodymyrrada.gov.ua. Також можна буде передавати адресні посилки рідним та близьким.

Все зібране буде доставлено в табори дислокації 51 ОМБр з подальшим транспортуванням в підрозділи, які беруть безпосередню участь в бойових діях активної фази АТО.

Волонтери просять не проносити продукти, які швидко псуються та кошти готівкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus