USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі пошкодили «Мандруючу книгу»

18 Жовтня 2016 09:46
У Ковелі на бульварі Лесі Українки три місяці тому, на День народження міста, встановили велику конструкцію у вигляді підкови зі шафами, на полицях яких помістили чимало різножанрових, тематичних, наукових книг, і назвали все це «Мандруюча книга».

Таким чином за ініціативи місцевих гімназистів та їхньої вчительки української мови і літератури, завідувачки кафедри в міській гімназії Людмили Барановської, а також при допомозі міської влади Ковель приєднався до буккросингського руху, що нині є дуже популярним у країнах Європи та Америці.

Любителі почитати цікаву книгу тут постійно знаходили собі щось для душі й серця. І в такий спосіб книги мандрували з одних рук до інших, відбувався заочний обмін книгами. Відновлювалася довіра між людьми, - інформує ПроКовель.

Але останнім часом книги із мандруючої читальні дивним чином повністю зникли. Незрозуміло, чи то їх в одну мить усі розібрали, щоб почитати, чи то банально хтось із метою наживи, а в це вірити ой як не хочеться, забрав і здав у пункт прийому макулатури. Таким чином ганебно зневажив, насміявся над книгою.

І ще одна неприємність цими днями спіткала «Мандруючу книгу» у Ковелі - її обоє скляних дверцят ущент потрощені. Ось уже кілька днів як над Волинню лютує сильний вітер, можливо саме він і став причиною руйнації конструкції. Тим більше, що дверцята шафи підкови не мали надійного засову. Втім, це лише наші припущення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Жовтня 2016 15:41
Їх там цікавить мандруючи цигарки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus