USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі рідним загиблих за Україну Героїв вручили посмертні відзнаки

24 Серпня 2022 08:40
У Ковелі рідним Героїв під час урочистостей з нагоди Дня Державного Прапора України вручили посмертні відзнаки почесного громадянина міста.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

За мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові рішенням Ковельської міської ради від 28 липня 2022 року № 24/38 присвоєно звання «Почесний громадянин міста Ковеля» (посмертно) військовослужбовцям, які загинули під час повномасштабної війни росії проти України:

БОГДАНУ Петру Володимировичу

ГОНТІ Валерію Олександровичу

ДЕЙНЕЦІ Олексію Петровичу

ДМИТРУКУ Олександру Степановичу

ДЯЧЕНКУ Дмитру Юрійовичу

КОВАЛЬЧУКУ Юрію Олександровичу

КРАВЧИКУ Юрію Леонідовичу

ЛОБАНОВУ Єгору Юрійовичу

ЛУК’ЯНОВИЧУ Олександру Володимировичу, Герою України

ПОЛІЩУКУ Мирославу Олександровичу

РЕШЕТІЛОВУ Андрію Вадимовичу

СМІТЮХУ Сергію Олексійовичу

ЯГОДІ Дмитру Вікторовичу

Окрім цього, за мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові рішенням Ковельської міської ради від 28 жовтня 2021 року № 14/192 присвоєно звання «Почесний громадянин міста Ковеля» (посмертно) майору Державної прикордонної служби України Тимохіну Ігорю Вікторовичу.
За особистий внесок у подолання наслідків Чорнобильської катастрофи, виявлені самовідданість і професіоналізм, багаторічну активну громадську діяльність рішенням Ковельської міської ради від 28 липня 2022 року № 24/38 присвоєно звання «Почесний громадянин міста Ковеля» (посмертно) Тюбаю Степану Степановичу – учаснику ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції, полковнику внутрішньої служби.

Нагороди отримали члени їхніх родин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus