USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі відбувся чемпіонат з риболовлі «Золота мормишка»

29 Січня 2018 13:58
У неділю, 28 січня, на міському водосховищі відбувся відкритий чемпіонат міста Ковеля «Золота мормишка» із зимового лову риби, організаторами якого виступила Федерація риболовного спорту Волинської області за підтримки відділу молоді, фізичної культури та спорту виконкому міської ради.

Про це повідомляє ПроКовель.

Змагання уже вдруге проходить у місті залізничників і розширює географію учасників та кількісний склад. Цього року прибули команди з Чернівців, Луцька, Львова, Рівного. Ковельчани були представлені трьома командами (команда складалася з трьох учасників), із 13-ти заявлених. Загалом участь у змаганнях взяли понад 40 спортсменів-рибалок.

Згідно регламенту, чемпіонат проходив у два тури, за підсумками яких і визначався переможець. Найгостиннішим міське водосховище виявилось для команди «Буковина» з міста Чернівці, вони і посіли перше місце. Друге місце виборола команда «Кричевичі» зі Львова та Луцька. Замкнула трійку лідерів «Чорна каракатиця» з Луцька. В індивідуальному заліку відзначився Андрій Омелянчук, який впіймав найбільший екземпляр окуня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
—— Показати IP 29 Січня 2018 14:05
Малу рибу випускали ... а велику складали в (сірникові коробки) ... )))) судячи з окуня...
Кіндрат Панасович Показати IP 29 Січня 2018 15:24
Фотографу руки повідрубувати за такий "фотозвіт". І взагалі у чому прикол повністю копіювати статтю з http://kowel.rayon.in.ua/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus