USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У Луцьку - чемпіонат області з риболовлі

3 Вересня 2015 10:23
Федерація риболовного спорту Волинської області запрошує долучитися до Чемпіонату з ловлі риби поплавцевою вудкою серед юніорів 2015.

Чемпіонат відбудеться 5 вересня 2015 року.

Місце проведення: Луцьк, ставок «Теремно».

Початок: 08:00

Дітей, які захоплюються риболовлею, дуже багато. Хтось рибалить з батьками, хтось з друзями, але коли риболовля проходить у форматі змагань – вона наближає любителів до рівня професіоналів. Крім того, риболовля – це чудова альтернатива проведення вільного часу для дітей та молоді. А можливо, ми виявимо через такі заходи майбутніх чемпіонів України та світу.

Тому мета чемпіонату – популяризувати риболовний спорт серед школярів та молоді, а також сприяти організації корисного дозвілля серед молоді.

У змаганнях візьмуть участь більше 60 юних рибалок віком від 3 до 16 років.

У програмі заходу:

- командні змагання з риболовлі;

- веселі конкурси та естафети на риболовну тематику;

- традиційний рибальський обід для всіх учасників та гостей фестивалю;

- урочисте нагородження переможців риболовних змагань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Захистимо природу Показати IP 3 Вересня 2015 11:27
Після спуску і очистки ставків, в Теремно риби нема. Вона просто не виросла. Так запустили малька, якого зараз нещадно виловлюють. Навіщо цей чемпіонат вандалізму. Дайте хоч рік, щоб риба виросла і віднерестилася.
Рибак-любитель Показати IP 3 Вересня 2015 12:04
За правилами змагань всю спійману рибу відпускають. Думаю, від дітей не буде стільки шкоди, як від заготівельників, які з п"ятьма вудками на березі сидять і всю спійману рибу сортують за принципом: собі/котові. А для дітей такий захід буде однозначно корисним. От тільки риби в Теремно дійсно немає. Тому кожна спіймана рибка може визначити потенційного чепміона.
просто рибак Показати IP 3 Вересня 2015 16:34
Після романюковського " очищення ставків і сапалаївки" треба було зробити змагання по ловлі риби з ванни на зимову мормишку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus