USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі водій автобуса побив пасажира

2 Листопада 2017 16:27
Поліцейські встановлюють обставини побиття у Ковелі пасажира водієм маршрутного таксі.

Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Так, 1 листопада до працівників поліції звернувся 44-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що 30 жовтня на території автостанції у Ковелі водій маршрутного таксі відмовив заявнику у пільговому перевезенні, в результаті конфлікту, що виник між заявником та водієм, останній завдав йому тілесних ушкоджень.

Потерпілий звернувся до лікарні. Після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився.

Поліцейські встановили особу провопорушника, ним виявився 33-річний житель Луцького району.

За фактом нанесення легких тілесних ушкоджень слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України. Правоохронці з’ясовують усі обставини інциденту. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
скептик Показати IP 2 Листопада 2017 16:28
ПОРА вже садити тих ур"дів-воділ, які оборзіли до краю
Свідок до скептик Показати IP 2 Листопада 2017 20:35
Хай пільговик оплатить в касі повну вартість проїзду і з тим квитком попробує повернути в держави свої кошти.
скептик до Свідок Показати IP 3 Листопада 2017 16:37
ага, ти позичиш в банку гроші для пільговиків, щоб вони мали за що купити квиток
Лис М. Показати IP 2 Листопада 2017 17:01
Також повинні понести покарання ті ,- хто з ним проводив інструктаж при прийомі на роботу і виході в рейс . Як правило , " який піп і такий прихід " ...
Свідок Показати IP 2 Листопада 2017 17:26
Ніякого побиття небуло. Сам пасажир кидався на водія.
Знаючий Показати IP 2 Листопада 2017 17:46
Маячня...водії ні в чому не винні! Уже 2 роки як наша влада відмовляється забезпечувати пільгові перевезення! Тільки от людям про це повідомити бояться!
Іван Показати IP 2 Листопада 2017 18:57
Держава прийняла закон про пільги, тому повинна компенсувати перевізнику вартість перевезення пільговика. Але вона цього не робить. То чому шофер мусить возити їх за свій рахунок ? А що як таких пільговиків буде набиватися кожного дня повний автобус ? Перевізник прогорить за 3 дні.
Бідні і нещасні до Іван Показати IP 2 Листопада 2017 19:28
А ви обілечуйте пасажирів і тоді побачимо скільки реально людей ви перевозите (в т.ч. це побачить і сам перевізник, якому водії лапшу про "пусті" рейси вішають), і скільки з них було пільговиків, і наскільки це збитково. Є ЗАКОН і водії повинні його виконувати. А якщо держава щось там не відшкодовує то судіться з державою, а не чіпляйтесь до пільговиків. Ви якщо маєте право на субсидію, то йдете і її оформляєте, а не питаєте чи держава розрахувалась з "Волиньгазом", "Волиньобленерго" і т.д. То і самі робіть так само!!!
скептик до Іван Показати IP 2 Листопада 2017 20:12
а чи хоче перевізник працювати "по-білому", тобто обілечувати всіх пасажирів, вести білу бухгалтерію, сплачувати податки ? а це є передумовою компенсації вартості перевезених пільговиків. чи перевізники вирішили, що вони самі хитровиклепані ? грошики в кишеню, а пільговика - за двері.
Коза до Іван Показати IP 3 Листопада 2017 10:10
Нехай юрист перевізника звернеться в суд з позовом до держави, а не водій б"є людей.
Біда Показати IP 2 Листопада 2017 20:44
шановні пасажири! недалеко той час коли перевезення зупиняться! вже 3 роки не купляються нові автобуси--ціна Богдана 2000000 млн гр. Запчастини--БУ. Нормальні водіі за кордоном--1000 евро з.п. А ви хочете комфорту і пільг! При таких розкладах виживуть крупні перевізники і половина маршрутів закриються. А ті крупні вже підвищують ціни і пільговиків не возять ніяких....
Лихо до Біда Показати IP 2 Листопада 2017 23:56
Не лякайте. Нікуди ті перевізники не дінуться. Якщо це так збитково, то чого вони так деруться на конкурсах за маршрути? Відповідь проста - в нас більшість перевізників свої доходи (реальні) приховує і плачиться, що все погано і потрібно піднімати вартість проїзду. А та сама вартість у нас вже вища ніж в Польщі!!! І це при тому, що у них і вартість пального, і заробітна плата водіїв вища, і автопарк в значно кращому стані.
Володимир до Лихо Показати IP 3 Листопада 2017 14:58
Хай спочатку президент почне вести білу бухгалтерію)))
скептик до Володимир Показати IP 3 Листопада 2017 17:06
то по-твоєму, якщо бити пільговиків, то президент і ти разом з ним будете вести білу бухгалтерію ? в психіатра давно був ?
сергій Показати IP 3 Листопада 2017 18:23
кептику. Сядь заруль і спробуй цього меду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus