USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Ковелі за вказівкою Кіндера зносять готель, якому понад 100 років

5 Вересня 2016 17:07
У дворі поліклініки робітники встановили паркан, відгородивши, таким чином, від медичного закладу старий двоповерховий будинок із трьома балконами, зведений у 1910 році, як дворовий корпус готелю «Брістоль».

Про це повідомляє Kowel.com.

На прибудинковій території поліклініки кладуть бруківку, а забита дошками пам’ятника архітектури місцевого значення – в очікуванні свого «кінця», хоча й має, згідно генерального плану міста Ковеля, чітко визначену охоронну зону та перебуває під захистом держави.

Нагадаємо, що минулого тижня під час апаратної наради у міськвиконкомі міський голова Олег Кіндер настійливо вимагав знести пам’ятку архітектури, яка вже давно «тріщить по швах».

«Йдемо до того, щоб чимшвидше демонтувати це приміщення! Ви все зрозуміли?» – заявив Олег Олексійович, звертаючись до відділу по управлінню майном комунальної власності.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
нхя не смішно Показати IP 5 Вересня 2016 17:16
Дворовий корпус - це флігель?
Отакої Показати IP 5 Вересня 2016 17:45
Шось не видно щоб ,,тріщав по швах" ...
Green Показати IP 5 Вересня 2016 18:00
А він там більший готель поставить
Сергій Показати IP 5 Вересня 2016 21:41
Напевно в місті Ковелі дуже багато залишилось будинків, які стоять понад 100 років після більшовицької та німецької навали, а керівництво міста дає пряму вказівку на знищення таких пам"яток. За кордоном такі горе-керівники понесли б карну відповідальність. А в нас чомусь вони народні любимчики. Цікаво, чому?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus