USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі затримали колишнього чиновника за перешкоджання журналістам

29 Червня 2017 12:12
Колишнього чиновника затримали за спробу забрати телефон у ковельської журналістки, яка саме знімала репортаж.

У центрі Ковеля триває боротьба місцевих мешканців з власниками незаконно встановленого кіоска.

Нагадаємо, 27 червня майстри почали роботи з водовідведення біля МАФу. На вимогу мешканців вони припинили роботи з об'єктом.

Сьогодні ж, 29 червня, біля кіоску знову риють яму й підвезли необхідне обладнання.

Мешканці сусідніх багатоповерхівок викликали поліцію й зателефонували журналістам.

На місце події прибули радник-консультант у Ковельського міського голови Олега Кіндера Юрій Конащук, колишній заступник начальника відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища Ковельського міськвиконкому Дмитро Бруча та ще декілька людей.

Бручі не сподобалося, що кореспондент ТРК «Аверс» Олександра Ткачук, яка теж прибула на місце події, знімає репортаж. Він почав кричати й спробував забрати у неї телефон.

У відповідь Олександра викликала поліцію й написала заяву про перешкоджання журналістській діяльності на чоловіка, який продовжував кричати, навіть у присутності поліції. Його забрали до відділку для з'ясування особи.

Тим часом на місці подій терміново зібралася тимчасова контрольна комісія Ковельської міської ради та прийняла рішення звернутися до Ковельського міського голови та посадових осіб виконавчого комітету міської ради із вимогою припинити будь-які будівельні роботи біля «скандального» МАФу терміном до закінчення роботи даної комісії та прийняття рішення радою.

На жаль, за кілька годин знімальну групу знову викликали стурбовані та знервовані мешканці. Зі сльозами у голосі та гнівними вигуками нас повідомили про те, що вичекавши, доки люди розійдуться, Конащук знову спробував почати будівельні роботи. Десятки мешканців оточили місце проведення робіт. Знову була викликана поліція і все повторилося. Наразі всі розішлися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
555 Показати IP 29 Червня 2017 12:29
що за така журналістка що знімала на телефон
НАДЯ Показати IP 29 Червня 2017 13:15
Хіба погані фото? Журналістка могла потрапити на незаконне дійство випадково. Головне зняла важливі моменти і зробила супер репортаж! А чи то була спеціальна репортерська камера, чи кльовий телефон - значення не має! Важливо те, що встигла сфотографувати колишнього чиновника по земельних дерибанах хабарника Д. Бручу та радника мера Ковеля Кіндера О. під час незаконної оборудки!!
555 Показати IP 29 Червня 2017 14:18
чому тоді немає прізвища якщо це журналістка
Це провокатори Показати IP 29 Червня 2017 15:23
Роік маніпулює людьми в надіі, що ій вдасться уникнути покарання за перешкоджання підприємницькій діяльності, по суті- то співучасники, яких вона хоче підставити
Ковель Показати IP 29 Червня 2017 15:35
незаконно встановленого кіоска.А хто це довів?
Знаючий Показати IP 29 Червня 2017 16:18
Всі в Ковелі знають хто такий Конащук і як він вже неодноразово уникав відповідальності за оборудки з землею. Вся ця пихатість та нахабство, з яке він сьогодні намагався демонструвати, захищаючи власний, побудований на дерибані бізнес є показовим, бо в цього боягуза руки тремтіли, як під час лихоманки...видно відчуває, що кінець ось ось настане у вигляді неба в клітинку.
Погано ти знаєш Показати IP 29 Червня 2017 17:40
Кінець буде в Роік от от, як не крути
Знаючому Показати IP 29 Червня 2017 18:00
Тобі до Конащука дорости десять життів не хватить , з твоім знанням тобі тільки коменти анонімні писати, а він Людина з великої букви, якби тобі не хтілось видавати бажане за дійсне.
555 Показати IP 29 Червня 2017 19:41
ось тепер зрозуміло де вявся журналіст з телефоном я здогадувався
Підприємець Показати IP 29 Червня 2017 19:47
Чому бідний? Бо дурний! Чому дурний ? Бо бідний! Жаба вас шановні давить ... А це робочі місця, це податки , це пенсії. Ви щирі українці, справжні Герої !!!
свідок Показати IP 29 Червня 2017 20:47
Ось ці два "рішали" Конощук і Бруча і розпродали земельку в Ковелі. Бруча думає що люди вже забули як він "рішав". Стидалися б залякувати молодих дівчат, вони працюють для громади, а ви рішали будете відповідати, самі собі ямку риєте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus