USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Людина, енергії якої вистачить на десятьох»: у ковельській спортшколі – новий директор

3 Серпня 2022 06:01
Ковельську дитячо-юнацьку спортивну школу №1 відтепер очолюватиме Віталій Волосюк.

Про це повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка.

"Ми знайомі з Віталієм Варфоломійовичем Волосюком багато років. Це людина, енергії якої вистачить на десятьох. Хтось знає його як талановитого вчителя фізкультури та основ здоров’я ліцею №10. Хтось – як активного і небайдужого до розвитку міста ковельчанина.

Згадую, як у березні минулого року він запросив мене на відкритий урок до його учнів, і це був один із тих рідкісних днів, коли діти навчалися в школі очно. Ми провели тоді просто чудові години разом.

Це саме він минулого ж таки року подав заявку на Громадський бюджет Ковельської територіальної громади, аби на вільній ділянці біля ліцею встановити майданчик загальнофізичної підготовки "Здорова дитина – здорова країна", і цей проєкт був успішно реалізований.

Він пише сценарії – у 2018 році телевізійний канал "1+1" удостоїв його призового третього місця у номінації "Х-серіали" за сценарій до серіалу "Прокляття жовтого дракона".

Цьогоріч він був серед ініціаторів створення Алеї пам'яті українців, загиблих під час повномасштабної збройної агресії росії проти України.

Про те, що він ініціатор та організатор незліченної кількості спортивних змагань – годі й говорити", – розповів міський голова.

Крім того, Ігор Чайка висловив упевненість, що робота у школі під керівництвом Віталія Волосюка буде на найвищому рівні. Адже новий директор уже представив чітко прописаний план дій щодо господарської й спортивної діяльності, розказав, які ощадливі технології можна запровадити в школі й запропонував новітні технології в тренерстві, а також ініціював низку змагань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus