USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Лучани перемогли на відкритому чемпіонаті з волейболу

5 Березня 2024 12:19
У перші вихідні березня в Луцьку відбувся відкритий чемпіонат з волейболу серед юнаків. За звання найсильніших змагалися шість команд із різних міст України.

2-3 березня на базі Луцького ліцею № 24 відбувся Відкритий чемпіонат із волейболу серед юнаків 2009 року народження та молодших. Окрім господарів змагань, які представляли луцьку ДЮСШ №1, у турнірі взяли участь збірні спортивних шкіл із Тернополя, Львова, Ужгорода, Сокаля та Рожища, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Чотири поспіль перемоги вибороли луцькі волейболісти. Найбільш напруженою стала їхня остання гра із сокальською командою. Практично рівна боротьба тривала дві партії, де суперники почергово здобули по перемозі. Сильнішого визначив останній сет. Уже з перших подач лучани вийшли вперед та завершили цей поєдинок на свою користь.
«Остання гра була дуже напружена. Всі ігри в принципі були дуже напружені. Найбільше нам сподобалася гра з Тернополем. Усі команди показали дуже хорошу гру. Дуже дякуємо за проведення таких турнірів. Це дуже хороша підготовка до чемпіонату України. Завдяки цьому ми зможемо показати набагато кращий результат», – говорить капітан команди ДЮСШ №1 із Луцька Дмитро Митрофанюк.

Мабуть, найбільш запеклим було протистояння між львівською та тернопільською командами, які зійшлися у принциповому двобої в останній грі змагань. Перші дві партії завершили внічию. Більшу частину останньої вирішальної партії на крок випереджали тернопільські волейболісти, проте з мінімальним відривом виграли їхні суперники зі Львова.

Читати ще: «Ладомир» із Володимира – володар Кубка дівочої ліги України з футболу

Як зізнається гравець львівської команди Андрій Музичук, ця гра була однією з найкращих на цьому чемпіонаті.

«Сьогодні кожна гра була дуже сильно принципова, вона була максимально важлива і за кожне очко ми сильно боролися. У кожній грі ми прикладали максимум зусиль. Думали, що займемо перше-друге місце, тому що вигравали, але посіли третє. Не пощастило», – каже Андрій Музичук.
Не дивлячись на перемогу в останній грі, за підсумком усіх матчів збірна ДЮСШ міста Львова посіла третє місце. Срібним призером стали волейболісти з Тернополя, маючи лише одну поразку у своєму активі. А чемпіонський кубок здобули господарі змагань – волейболісти ДЮСШ № 1 Луцька.

Грою своїх вихованців тренер команди Ігор Кравчук задоволений.

«Хороші змагання, хороші команди, усі фактично фіналісти чемпіонату України дитячої ліги. Це якраз етап підготовки до третього туру чемпіонату України. Результатом задоволені. Хлопці показали гарну змістовну гру. Хочеться подякувати Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», який завжди підтримує нас на чемпіонатах. Дуже гарні нагороди, дуже гарні кубки та медалі. Дякуємо за підтримку», – зазначає тренер Ігор Кравчук.
Чудові спортивні нагороди отримали переможці та призери чемпіонату. Також пам’ятними кубками відзначили найкращих гравців кожної команди.

Читати ще: «Старий Луцьк» зіграє у півфіналі Кубка України з «Дніпром»

«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» традиційно підтримує ці змагання, адже на таких турнірах спортсмени мають можливість ставати кращими та показувати свою майстерність. Ми вручили призи переможцям. Дуже приємно, що на п’єдесталі – наша луцька команда», – наголошує представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський.

Уже за два тижні команди змагатимуться у третьому турі чемпіонату України.
Результати Відкритого чемпіонату з волейболу серед юнаків 2009 року народження та молодших:

1 місце – КДЮСШ №1 міста Луцьк (найкращий гравець – Андрій Накоскін);

2 місце – КДЮСШ №1 міста Тернопіль (найкращий гравець – Назар Андріїшин);

3 місце – КЗ «ДЮСШ імені Петра Короля» міста Львів (найкращий гравець – Назар Данильчук);

4 місце – ДЮСШ «Соколяни» (найкращий гравець – Вадим Россовський);

5 місце – ДЮСШ міста Ужгород (найкращий гравець – Віталій Качиш);

6 місце – ДЮСШ міста Рожище (найкращий гравець – Арсен Хведчак).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus