USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Кримному, що на Волині, гучно відзначили день села

6 Серпня 2018 19:38
Жителі села Кримне Старовижівського району відзначили день села, повідомляє прес-служба УКРОПу. Привітати жителів та вручити подарунок від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» прибув депутат Волинської обласної ради від УКРОПу Михайло Імберовський.

Головною локацією свята став місцевий будинок культури, поблизу якого розкинулося озеро із символічною назвою «Домашнє». От і свято у кримненців видалося напрочуд домашнім і затишним. Місцеві аматорські колективи підготували яскравий концерт із піснями та жартами, а надворі поблизу встановили атракціони для дітвори. Здавалося, що цього дня ніхто із жителів, а їх тут понад 1800, не залишився осторонь святкувань. Кому не вистачило місця у залі з нетерпінням чекав на розіграш святкової лотереї у дворі.


За словами сільського голови Руслана Курижка, цьогорічне святкування особливе, адже рік для громади був напрочуд плідним на успіх.

«Рік, що минув для нашого села видався надзвичайно успішним. Нам вдалося провести вуличне освітлення на чотирьох вулицях села, провели ремонт у навчальних закладах села, а також розробили документи на громадські пасовища. Усе це стало можливим завдяки співпраці із Волинською обласною радою. Ще донедавна у нас не було депутата, який відстоював би інтереси району в області. Це значно ускладнювало наше становище, та з часу початку співпраці з Михайлом Імберовським нам вдалося реалізувати кілька успішних проектів», – зазначив Руслан Курижко.


Особливим цей день став і для директора школи Василя Балика та вчителів згаданого навчального закладу, які отримали в подарунок від Фонду Ігоря Палиці комп’ютер у клас іноземної мови.

«У нашій школі навчається 248 учнів, ще у селі мешкає 230 дітей дошкільного віку - це досить багато, як для села. Часто чуємо слова, що діти, які проживають у сільській місцевості заслуговують на ті ж умови навчання, що й міські. Однак, проблеми школи вирішуються не словами, а реальними справами. Саме тому ми звернулися за підтримкою у Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». І вже сьогодні отримали такий бажаний подарунок. Такі вчинки дарують надію», – розповів директор школи.

Долучився до святкувань і депутат Волинської обласної ради від УКРОПу Михайло Імберовський.

«Щасливий не лише з того, що можу розділити разом із вами свято, а й тому, що за півроку спільної роботи ви проявили себе надзвичайно рішучими та наполегливими людьми. Фонд «Тільки разом», і Волинська обласна рада неухильно дотримуються шляху розвитку середньої освіти, неабияких зусиль аби школи сільської місцевості оновили матеріально-технічну базу, сприяти інтелектуальному, духовному та фізичному розвитку дітей. Вірю, що разом нам вдасться досягнути успіху», – зазначив Михайло Імберовський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus