USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Криму росіяни проводять обшуки у будинках кримських татар

24 Серпня 2023 09:08
У тимчасово окупованому Криму російські силовики від 4-ї ранку проводять обшуки у кримських татар.

Про це повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

«З 4 години ранку 24 серпня 2023 року в Бахчисараї та Бахчисарайському районі російські карателі вриваються з обшуками до будинків кримських татар», – пише Чубаров.

За його словами, обшуки проходять у будинках Руслана Асанова, Сейдамета Мустафаєва, Ремзі Неметулаєва, Абдулмеджита Сейтумерова, Аметхана Умерова та Ельдара Якубова.

Читати ще: Україна підписує угоди з компаніями, які готові інвестувати в Крим після деокупації, – Зеленський

Такі дії окупантів Чубаров вважає помстою кримським татарам за третій саміт Кримської платформи, що відбувся у Києві 23 серпня, та страхом перед неминучим визволенням Криму.

За даними Кримської солідарності, обшуки проводить ФСБ.
Нагадаємо, напередодні Третього Саміту Кримської Платформи заявив секретар РНБО України Олексій Данілов заявив, Україна, швидше за все, буде звільняти Кримський півострів військовим шляхом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus