USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Криму російські солдати захопили ракетну частину

10 Березня 2014 11:51
Вночі в понеділок близько 200 російських солдатів на 14 вантажівках прибули до окремої ракетної технічної частини в Чорноморському.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав глава медіа-центру Міноборони Криму Владислав Селезньов, - пише Українська правда.

Згідно з його інформацією, військові - під загрозою штурму і застосування зброї проникли на територію військової частини.

"Роззброїли весь особовий склад частини, зокрема і караул ВОХОР. Змусили здати зброю на склад, закрити і опечатати його. Після змусили залишити територію військового містечка всіх військовослужбовців", - повідомляє Селезньов.

Він також розповів, що в даний момент в частині перебувають 2 українських офіцери, які охороняють зброю.

"Ситуація продовжує розвиватися. Є робота для преси", - стверджує Селезньов.

Як відомо, 9 березня в Криму в селищі Чорноморське російські військові захопили українську прикордонну заставу.

Прес-секретар Держприкордонслужби Олег Слободян в ефірі "5 каналу" повідомив, що управління було захоплено групою з 30 озброєних військовослужбовців РФ.

Пізніше стало відомо, що на прикордонний пост "Чорноморське" заїхав КАМАЗ, 3 мікроавтобуси, 2 УАЗи з 50 озброєними особами у військовій формі без розпізнавальних знаків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Glover Показати IP 10 Березня 2014 12:07
Будуть так оберiгати руских, щоб ix ми не ображали!!!
во уроди Показати IP 10 Березня 2014 12:15
опозиція пі*араси
304 Показати IP 10 Березня 2014 13:02
Є робота для преси" -- чистить сортиры...
юля Показати IP 10 Березня 2014 13:11
Вось оцінка мйого знайомого морачка з Расеи...Из членов НАТО только Турция имеет право вводить в Черное море корабли. Все остальные только с их разрешения. Хотя сам понимаешь Турция член НАТО, и добро на проход проливов даст.Но та есть ограничения: по водоизмещению кораблей и калибру вооружения. Сейчас уже не помню. Давно это изучал. Но ввести эскадру из 10 даже кораблей, НАТО не сможет.А Украинский флот состоит из катеров и МПК(малых противолодочных кораблей). Крупные остались в ВМФ России. Им было не потянуть их содержание.Поэтому Ваш флот может быть потоплен в течение часа. Как это было в Грузии, В Поти морской спецназ все корабли заминировал и утопил у стенки. Тоже самое ждет и Ваш флот. если конечно дернутся.
Юля Показати IP 10 Березня 2014 13:32
А во що він гад ще пише Нет конечно не могут. Для этого нужна санкция Совбеза ООН. А ее точно не будет.Ваши ВМС это смех на проводе. Сам посмотри. Самое серьезное это фрегат Гетман Сагайдачный в одном экхземпляре, пр.1135. Которых у ЧФ России 4 шт. 13:21 Нато конечно в теории может принять решение о войне с Россией. но тогда это уже будет 3-я мировая война.Не думаю, что даже Германия даст санкцию на это.А про остальных и подавно. Вся Европа останется без газа и нефти. А это полный коллапс и крах всей экономики Европы. Поэтому лучший вариант- изгнать Вам этих самозванцев и все решить по-любовно. 13:22 Причем из печати узнал Что Сагайд=ачный перешел на сторону Крыма и поднял наш Андреевский флаг.
НЕЛУЧАНИН Показати IP 10 Березня 2014 16:23
пора вже ті бандформування без розпізнавіальних знаків дустом виганяти з Криму
Тетяна Показати IP 10 Березня 2014 17:35
А де геройський опір російському окупанту з боку= мужніх=українських вояків ? Чому =нелучанин= особисто не вилетів в Крим на літаку, не приземлився там на парашуті і не прочитав лекцію в згаданій ракетній частині про героїв Крут!?.
в до Тетяна Показати IP 10 Березня 2014 18:27
З лопатою бігти воювати сам десантник маю 12 прижків був у воєнкаматі подивились як на дебіла би ввели війська в Крим то Росія була вже біля Києва КРИМ УЖЕ ВІДАЛИ РОСІІ
до юли!! Показати IP 10 Березня 2014 20:09
навіщо тут писати такий бред!! кому це потрібно і сам знае що і як!!ваша переписка з тим москаликом нам байдужа!!!хоща в нас і арміла слаба зато ліса великі і партизани товсті!
Бульба Показати IP 10 Березня 2014 22:37
Брехня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus