USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Києві через корупційний скандал в «Укроборонпромі» – сутички активістів з поліцією

9 Березня 2019 16:30
Під час акції націоналістів з вимогою заарештувати колишнього заступника секретаря РНБО Олега Гладковського і його сина сталися сутички біля Адміністрації президента.

На Банковій вишикувалися кілька сотень поліцейських і бійців Нацгвардії в повній амуніції. Націоналісти спробували прорвати кордон силовиків. У хід пішли вибухові пакети, димові шашки і сльозогінний газ.

Про це повідомляє РБК-Україна.

На початку акції понад тисячу активістів вивісили на ТРЦ «Глобус» банери «Свинарчуків Порошенка – за ґрати» і «Вбивці Гандзюк мають сісти». Потім учасники акції вирушили на Банкову до Адміністрації президента.

Нагадаємо, Гладковського відсторонили від посади після корупційного скандалу. За інформацією журналістів «Bihus.info», син Гладковського, якому на той момент було 22 роки, разом із партнерами організував приблизно у 2015 році постачання контрабандних російських деталей для військової техніки. При цьому, державні оборонні підприємства переплачували за товар у 2-4 рази, купуючи його у фірм-прокладок. Керівництво концерну «Укроборонпром» знало про шахрайські оборудки і давало на них згоду. За даними фактами НАБУ розпочало власне розслідування.

Також повідомлося, що Олег Гладковський був почесним консулом Сейшельських островів, а через цю дипустанову проводилися оборудки задля уникнення сплати податків з придбаних за кордоном картин. Раніше йшлося про те, що фірма Гладковського отримала півмільярда за таємними угодами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вовк Показати IP 9 Березня 2019 16:53
Шо опять?
Нема слів Показати IP 9 Березня 2019 19:09
Злодійні -тюрма! Так їх!
Тор Показати IP 9 Березня 2019 22:07
Громадянам пропонують припинити порушувати порядок, а пороху можна плювати на закони, проводити політику геноциду українців??? Петюня казав що розкриття вбивства Акуєвої справа честі. Бідолаха безчесним і здохне. А чи знає він значення слова честь??? Адже у нього постійно словесний понос.
Микола Показати IP 9 Березня 2019 23:10
Порох це тамада!
ігор до Микола Показати IP 10 Березня 2019 00:22
там*нда він а не тамада

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus