USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Києві екс-беркутівець кинув гранату в працівників СБУ і втік

7 Березня 2018 12:47
У Києві стався інцидент з вибухами і постраждалим в Києві стався під час спецоперації з затримання поліцейського-торгівця зброєю.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" розповіла речниця СБУ Олена Гітлянська.

Як повідомляє Українська правда, невідомі напали на водія авто Toyota Camry біля станції метро "Лісова". Злочинці кинули 2 гранати в авто біля зупинки громадського транспорту, машина загорілась, водій отримав осколкові поранення. Його доставили до лікарні.

За словами Гітлянської, це була спецоперація СБУ, під час якої прцівники спецслужби намагалися затримати поліцейського, що торгує зброєю. Проте злочинець, зрозумівши наміри правоохоронців, жбурнув в них гранату і втік.

Ведуча запитала речницю, чи правдива в журналістів інформація, що торговець зброєю – це колишній працівник спецпідрозділу "Беркут", сержант поліції полку особливого призначення Володимир Іващенко.

Гітлянська сказала, що відношення до колишнього "Беркуту" злочинець дійсно має, проте відмовилась назвати його ім'я. При цьому вона підтвердила, що посаду втікача названо вірно.

За її словами, поліція порушила за цим фактом кримінальну справу за ч.1 ст.348 ККУ (посягання на життя співробітника правоохоронного органу). Злочинця шукають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віталій Показати IP 7 Березня 2018 16:18
А нам будуть повторювати, що зброя громадянам не потрібна, що силовики нас захистять. Ага, от такі то нас захищають. Краще ствол в домі чим продажні копи в телефоні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus