USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві вирішують «долю» грошей, які отримали лучани після загибелі сина

17 Лютого 2015 16:51
Понад 600 тисяч гривень мати загиблого героя хоче передати на потреби військових, втім, половину суми хоче отримати батько, який відмовився від виховання сина.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 17-го лютого.

Нагадаємо, Луцький міськрайонний суд поділив грошову допомогу, виплачену родині загиблого під Волновахою волинського військовослужбовця Віталія Махновця, між матір’ю та батьком.

За допомогою до депутатів звернулася мати загиблого Марія Махновець.

«Батько не має жодного морального права на ці кошти, я виховувала сина сама. Він навіть аліменти не платив, і кинув нас, коли сину було три роки», - пояснює жінка.

Зауважимо, Марія Махновець також розповідала, що тієї ночі, коли сина відспівували в храмі, батько безпробудно пив і на похорон з’явився напідпитку.

Про те, що треба допомогти матері загиблого лучанина наголосив голова комісії Андрій Буй.

«Є син, який загинув в АТО. Його батько, який не сплачував аліменти, не займався вихованням, претендує на гроші. Перша і апеляційна інстанція стала на його користь, зараз Вищий спеціалізований суд України взяв до провадження справу», - інформував депутат.

З цього приводу члени профільної комісії доручили юристам Андрію Осіпову та члену депутатської групи «Новий Луцьк» Ігорю Поліщуку напрацювати від комісії рекомендації на підтримку мами загиблого до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

За це проголосували одноголосно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анна Показати IP 17 Лютого 2015 17:23
Просто жах... На біді і горі, що трапилось із власним сином, хоче нажитися. Не має права навіть батьком зватися. Найстрашніше, що таких "батьків" багато. Згадують про дітей, як тільки з того якийсь зиск матимуть... Співчуваю жінці...
123 Показати IP 18 Лютого 2015 00:18
не було би щастя-та нещастя помогло-це про батька-як в людини може таке в голову прийти-300тисяч-за смерть сина якого навідь і не згадав би-а тут такий джек-пот-ганьба!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus