USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У лікарки з Ківерців, яку ізолювали в Луцьку, коронавірус не підтвердили

13 Березня 2020 13:55
У лікарки з Ківерців, яку госпіталізували у Волинську обласну лікарню з підозрою на коронавірус, хворобу не підтвердили.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила у коментарі медичний директор Волинської обласної інфекційної лікарні Любов Серба.

Як відомо, жінка приїхала з Італії й прийшла до лікарів сама. Вона працює лікарем у Ківерцях. Другого березня волинянка приїхала з Італії.

Щодо іншої жінки, родом з Каменя-Каширського, яку також ізолювали через підозру на коронавірус, то наразі чекають результатів з Києва. Днями волинянка повернулася з Венеції. До лікарні приїхала сама з Каменя-Каширського. Зі слів медика, нині жінка ізольована в окремому боксі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus