USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

У лікарні помер нововолинський комунальник Микола Захарунь, якого під час роботи жорстоко побив нетверезий чоловік

24 Серпня 2023 14:34
У Волинській обласній лікарні помер 66-річний Микола Захарунь – працівник «Нововолинськ Водоканал», якого під час роботи побив місцевий мешканець.

Про це повідомив міський голова Нововолинська Борис Карпус.

«Увесь час після побиття постраждалий проходив лікування. На жаль, врятувати його не вдалося. Місто втратило досвідченого працьовитого комунальника.

Висловлюю щирі співчуття родині. Вічна памʼять померлому.

Злочинець, який побив до смерті простого робітника, має понести покарання як вбивця. А на час розслідування перебувати не під домашнім арештом, а за ґратами. Тримаю на особистому контролі розслідування у цій справі», – написав міський голова.
Нагадаємо, 29 липня на одній з вулиць Нововолинська робітник водоканалу Микола Захарунь працював над ліквідацією аварії. Чоловік вийшов на роботу у свій вихідний, щоб дати воду жителям, натомість став жертвою побиття нетверезого мешканця.

Працівника відразу доправили в реанімацію. 31 липня комунальника перевели із райлікарні до Луцька. У 66-річного слюсаря діагностували травматичні ушкодження головного мозку, крововиливи.

Поліція затримала злочинця та відкрила кримінальне провадження. В Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за статтею 121 Кримінального кодексу України. Йшлося про нанесення тяжких тілесних ушкоджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus