USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Помер ще один боєць, який постраждав під Радою

1 Вересня 2015 11:33
У лікарні Києва внаслідок отриманих травм від вибуху гранати під Верховною Радою помер другий боєць Національної гвардії. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, - інформує ТСН.

Нагадаємо, вчора під Верховною Радою між мітингувальниками та силовиками трапилися сутички. Як повідомлялося, під Радою кинули бойову гранату. 1 солдат Нацгвардії помер. Загиблий нацгвардієць — 25-річний Дебрін Ігор Анатолійович, родом з Херсонської області, солдат строкової служби. Однак уже підтвердили, що боєць загинув не від розриву гранати, а від поранення в серце.

Внаслідок заворушень, згідно з інформацією за станом на 1 вересня, поранено 140 осіб. Близько десяти з них - у важкому стані в лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 1 Вересня 2015 12:05
Биків, які це зробили - встановити і закатати в гарячий асфальт під Верховною Радою. Тягнибока і "компанію" - першими. Очистити Україну від їх і їм подібним і можна буде жити.
Анонім до Анонім Показати IP 1 Вересня 2015 13:53
Невже ти бажаєш закінчення громадянськоєє війни?
ку Показати IP 1 Вересня 2015 12:11
А як на майдані під його і ко. воплі скакали і кричали і палили ввшніків то все ок? А тут зрада? Що посіяли те і пожинайте, яких політиків підтримували за тих і несете відповідальність. Шкода тільки що ціною життів, АЛЕ ЯК ТО КАЖУТЬ ТАКА БУЛА ВОЛЯ НАРОДУ, хотіли гідного життя то їжте тільки запивати не забувайте.
СБУ Показати IP 1 Вересня 2015 12:35
Моржі рулять. Чистий почерк Мукачево, тільки в одному епізоді винуватцями подій стали українці з П РАВОГО СЕКТОРУ а в другому , біля верховної зради, українці зї СВОБОДИ. МОРЖІ.
Андрій Показати IP 1 Вересня 2015 12:36
Кому вигідна заворушка з бомбою? Правильно - російській федерації. То виходить що Свобода - це проект путіна? Щось я не розумію нічого. А виходячи з вчорашнього голосування виходить або БЮТ, Ляшко, Самопоміч і всі хто не голосував - це проекти ФСБ, або ж БПП, Народний фронт і всі хто голосував це проекти кремля.
а ви не знали до Андрій Показати IP 1 Вересня 2015 16:56
партія свобода фінансується ФСБ РФ на протязі всього часу свого існування
Андрій до а ви не знали Показати IP 1 Вересня 2015 22:30
Серйозно, не знав. Так гарно замаскувались. Ну так хай їдуть на росію, на п у тіна й. Нічого собі українські націоналісти, на п у тіна й з України вигнати, і то бігом. А Тягнибока посадити, нехай посидить-подумає, там походу вже три смерті від тої гранати.
Анонім Показати IP 1 Вересня 2015 12:48
А як беркутівців живими спалювали. Назвіть ще іменем свободівця, що кинув гранату пр Волі.
ку до анонім Показати IP 1 Вересня 2015 13:46
воу воу воу патіше, а до вас зараз прислухаються і одну вулицю назвуть іменем того свободівця а другу, ну наприклат вулиця "гранатна", ви напевно ще просто мало освідчені у всьому генії нашого політикуму.
СаСа Показати IP 1 Вересня 2015 14:18
В Україні біда. На жаль, чекає ще більша. Немає смирення, покаяння і терпимості ні перед Богом, ні перед своїми земляками. Більшість людей охопив шал сваволі через безкарність і вседозволеність. Проте перед Богом відповідати все ж доведеться всім. Питання як далеко ми всі зайдемо? До повної погибелі цього народу і цієї землі чи все ж якась частина все ж залишиться...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus