USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ліцеї біля Луцька під укриття пристосують роздягальні спортзалу

25 Вересня 2022 21:39
Поточний ремонт приміщень роздягалень спортивного залу для облаштування найпростішого укриття запланували провести на вулиці Шкільній, 24 у селі Підгайці Луцького району. За цією адресою розташований тамтешній ліцей.

Тендер на роботи оголосила Підгайцівська сільська рада. Торги тривають на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників будуть приймати до 28 вересня.

Очікувана вартість ремонту приміщень роздягалень під укриття становить 1,7 мільйона гривень.

За ці кошти планують здійснити наступні роботи: заміна вікон, дверей, улаштування перегородок, внутрішнє опорядження, заміна підлоги, улаштування приямки, вентиляційної шахти, входу в підвал, прокладання водопроводу та каналізації, сантехнічні роботи, улаштування витяжної вентиляції, ремонт електроосвітлення та монтаж електрообладнання, облаштування каналізаційної насосної станції тощо.

Ремонт у ліцеї в Підгайцях мають закінчити до кінця поточного року.

Гарантія на виконані роботи становитиме три роки.

Головне фото ілюстративне.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus