USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У ліцеї на Волині з'явився «Клас безпеки»

10 Жовтня 2023 11:42
9 жовтня відбулося відкриття «Класу безпеки» в Ківерцівському ліцеї №4 у місті Ківерці Луцького району.

Про це інформують у пресслужбі ДСНС Волині.

Клас обладнаний мультимедійним обладнанням, навчальними макетами та спеціальною літературою, що допоможе дітям краще вивчати правила пожежної та мінної безпеки, принципи безпечного відпочинку на воді, послідовність дій під час надання домедичної допомоги потерпілому, як безпечно рухатися по дорозі та інші правила безпеки, яких необхідно дотримуватись, аби не сталося біди.

Щоби не витрачати ні хвилини, цього ж дня з учнями 4-го класу проведено перше заняття, на якому діти ознайомилися з наповненням класу, переглядали мультфільми з правилами безпеки життєдіяльності, а на завершення, щоб закріпити здобуті знання, розгадували ребуси з безпекової тематики.
Читати ще: На Волині відкрили ще два «Класи безпеки»

На відкриття класу завітали співробітники ГУ ДСНС України у Волинській області, представники управління освіти та науки облдержадміністрації, поліції та органів місцевої влади.
Нагадаємо, 20 вересня «Клас безпеки» відкрили у Вишнівській громаді. Днями такі класи відкрили й у Володимирській та Ковельській громадах.

27 вересня відбулося відкриття «Класу безпеки» у ліцеї села Прилісне. Це 55-й клас такого типу в освітньому просторі Волині.

Проєкт «Клас безпеки» реалізовує Міністерство освіти на виконання доручення прем’єр-міністра України щодо створення безпечних умов для учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus