USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Любешівській ОТГ замість бюлетенів – пусті листки

29 Жовтня 2017 14:51
На дві дільниці у Любешові у пачці разом із надрукованими бюлетенями надійшли пусті папірці.

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Зокрема, на дільниці № 070545, що знаходиться у Любешівському будинку культури, із 2265 бюлетенів – 5 не містять ніякої інформації. Голова ДВК Валентина Бубало розповіла, що в цих бюлетенях мала бути вказана інформація про кандидатів на голову Любешівської ОТГ.

«Загалом на цій дільниці має проголосувати 2261 виборець. Дійсних бюлетенів 2260 і 5 – пустих листків. Зазвичай тут не приходить максимальна кількість виборців голосувати, тому, я думаю, усім вистачить бюлетенів. Недостачу бюлетенів ми вже внесли у протокол виборчої комісії», – зауважила Валентина Бубало.

Аналогічна ситуація на дільниці № 070546, що розташована у Любешівському НВК. Тут надійшло 2260 бюлетенів, з яких 2 – пусті.

Зауважимо, станом на 12:00 явка в ОТГ – 21,4 %.

Нагадаємо, сьогодні на Волині вибори – у 19 ОТГ: Боратинській та Городищенській (Луцький район), Іваничівській, Колківській (Маневицький район), Любешівській, Цуманській та Жидичинській (Ківерцівський район), Копачівській (Рожищенський район), Дубечненській, Смідинській та Сереховичівській (Старовижівський район), Зарічанській та Оваднівській (Володимир-Волинський район), Любомльській міській ОТГ, Рівненській та Головненській (Любомльський район), Турійській та Луківській ОТГ (Турійський район), Велимчанській ОТГ (Ратнівський район).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus