USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Як стартували вибори у Любешівській ОТГ

29 Жовтня 2017 14:02
Сьогодні, 29 жовтня відбуваються перші вибори об’єднаних територіальних громад у 19 громадах Волинської області.

Журналісти «Під Прицілом» слідкують за перебігом виборчого процесу на Волині. Першою громадою, у яку завітали стала одна з найбільших не тільки в області, а й в Україні Любешівська ОТГ.

Розпочали із першого села майбутньої громади на шляху до Любешова села Седлище. У селі проживає за офіційними даними 1217 мешканців, з них 959 – має право голосу. Дільнича виборча комісія розташувалася у приміщенні місцевого будинку культури, яке суміжне із сільською бібліотекою. Попри дощову погоду і переведені на зимовий час стрілки годинника, виборці хто велосипедами, хто на авто добираються, щоб виконати свій громадянський обов'язок.
Поблизу дільниці чергує один із новеньких Outlander, яке відомство Авакова закупило за завищеними цінами і низкою скандалів, а на вході на дільницю нас зустрічає представник ДСНС.
Члени комісії спокійно видають бюлетені і очікують, що найбільший ажіотаж розпочнеться після релігійної літургії, коли люди повертатимуться з церкви та місцевого Будинку молитви, оскільки в Седлищах розташована потужна громада п'ятидесятників. Голова дільничої виборчої комісії у Седлищі Зоя Пасевич не втрачає оптимізму і не дивлячись на сильний дощ, завіряє, що очікує на явку 80% виборців.
Голова комісії розповіла, що виборчий процес станом на 10.00 проходить спокійно, ніяких порушень не зафісовано, а за перебігом пильно стежать спостерігачі із різних партій.

Зауважимо, станом на 12:00 явка в ОТГ – 21,4 %.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus