USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Любешові заклали камінь на місці спорудження пам'ятника Героям Небесної сотні

31 Серпня 2014 09:00
В центрі Любешова заклали символічний камінь 28 серпня 2014 року . З часом на цьому місці має постати пам'ятник Героям Небесної сотні та зокрема Едуарду Гриневичу, почесному громадянину Любешівського району. Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Освяту провів благочинний Любешівського району УПЦ КП, отець Юрій. Після цього відбулось народне віче. Головний свободівець Любешівщини Анатолій Пушкін розповів про цікаві та патріотичні моменти з життя свободівця Едуарда Гриневича.

«Коли прості, беззахисні хлопці ціною свого життя зупинили ненависний бандитський режим, це вияв найбільшої мужності, патріотизму, любові до своєї країни. Завдяки цьому прикладу юні хлопчаки, за відсутності дієвої армії і надійної підтримки з боку Генштабу сьогодні стримують ціною свого життя вже відкриту агресію російських військ на сході нашої держави. Практично самотужки ведуть військові дії тисячі патріотів в добровольчих батальйонах, в тому числі і в новоствореному спецбатальйоні «СІЧ». В той час, коли найвище керівництво країни проявляє невпевненість і запізнілу реакцію на виклики з боку агресора, основний тягар взяли на себе населення та волонтери. Але Герої Небесної сотні довели, що сила духу перемогла силу зброї, тому ми, українці обов'язково переможемо», - зазначив Анатолій Пушкін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Землячка Показати IP 31 Серпня 2014 09:27
Ой, любешівці! За які шиши ви будете споруджувати цей пам"ятник, коли ви бідні як церковні миші?! А як тепер ви називаєте нинішню владу, що гроби надсилає на Волинь із завидною регулярністю мало не щодень? Хто поверне батькам їх дітей, дітям їх батьків. дружинам коханих? За що вони гинуть? За те щоб олігархи заново переділили Україну разом з США і ЕС, а ви стали ще більше обдертими і злиденними не маючи уже навіть ніяких прав на свою землю і життя на ній!? Невже позаростали вже могили розстріляних євреїв та розіпятих бандерівцями вчителів, лікарів та простих українців, які не хотіли йти брат на брата у минулій війні? Чому забулась слава партизанів з"єднання Федорова, а постала із праху слава банди "Твердого", якого в 1965 році відкритим судом судили в Любешові? Скільки нових пам"ятників жертвам нинішньої української влади вам доведеться ставити!!
Землячці до Землячка Показати IP 31 Серпня 2014 10:01
Це ти можливо родичка Мартинюка, який прислужує Кремлю разом з Симоненком. Ні у тебе, ні у Мартинюка немає своєї клепки щоби подивитися як живе світ, європейські народи. Кремлівські варвари і українські злодії там навчають своїх дітей, там лікуються, там відпочивають, а на старість переселяються жити(Лужкови, Клюєви та інші). Я не знаю подвигів "Твердого" бо серед тодішніх місцевих партизанів всілякі були, але УПівці боролися проти Кремля та польських поневолювачів. Вчительські могили виростали лише там, де приїхали заслинені "агітатори" за нову радянську владу(Сибір, Гулаг, 1 баночка майонезу і 1 кг гречки для інваліда війни на квартал). Але ти, вочевидь, залишилась в полоні радянської пропаганди, як і любешівські села, де впродовж століття мало що змінилося, хіба дахи вже криють не соломою, а шифером. Патріотично налаштовані любешівці молодці, що хочуть якось возвеличити подвиг Небесної сотні, але ще не пора будувати пам'ятники, пора вибити ворога з української землі. На все прийде свій час, на пам'ятники також!
Землячка до Землячці Показати IP 31 Серпня 2014 12:28
Видать не все так погано на Любешівщині, коли я "в полоні радянської пропаганди, як і любешівські села", бо ще вони пам"ятають, що їм і їхнім дітям давала радянська влада! А про Мартинюка краще скажуть люди, а не ви - чужий на землі Любешівщини! Мартинюк зробив для них стільки, що ви і не можете про це навіть мріяти в своїх "діяннях"!
Землячці до Землячка Показати IP 31 Серпня 2014 15:34
"Мартинюк зробив для них стільки, що ви і не можете про це навіть мріяти ..." - це ви маєте на увазі його роботу в Парламенті, коли він спільно з регіоналами здав ФСБешникам Армію, СБУ, МВС(Білоконю та йому подібним), чи може маєте на увазі Харківські угоди, коли Крим здали Росії назавжди, і т.д. і т.п.? Чи ви живете тими подачками з барського стола(вікна в школу, дорогу підсипав щоб по волинське сало чи рибу коли заїхати), котрі він "платить" за голосування на місцевих виборах за комуністів? Якщо ваш вибір, звиняйте, свинячий - дали відро їжі в корито і за вухом почухали і вже добре, то в інших - світогляд державницький. Не можна рідну маму та свою землю продавати чужинцям! Але вам того не зрозуміти, бо раб завжди залишиться рабом і народить раба...
Землячка до Землячці Показати IP 31 Серпня 2014 16:59
Ваш свободівський "агітпроп" працює бездоганно - методичку ви переписали добре! Однак про Мартинюка і його конкретну роботу на благо людей рідного краю ви нічого не знаєте - попитайте у людей, а тоді розпинайтесь про високі політичні матерії. Крим, війна на Сході - це все ягоди з вашого, свободівцями "засіяного" поля. Їжте, що засіяли, і не шукайте крайніх у народі!!
Землячці до Землячка Показати IP 31 Серпня 2014 18:29
Я до свободівського агітпропу маю таке ж відношення як і до симоненкового. Самій посередній людині, яка хоч трохи думає своєю головою, читає хоча би одну-дві історичних книжки на рік, зрозуміло, що ягоди комуністів: голодомор - в 33, розстріл командармів та інтелігенції в 37 роках, колгоспна колективізація в післявоєнні роки, тюрми і сибір тощо. Але ж якщо у людини не було за душою нічого окрім постолів-личаків, в яких окремі сільські любешівці ходили мало не до 80-х років, то колгосп для них благо, як і для російських "лапотников". Тому і нині їм важко збагнути головою - за кого ж віддати свій голос на виборах? Та звісно за кого - хто дасть 100 гривень чи вставить пластикові вікна в школу, вкравши мільйони з бюджету і продавши свою державу сусідові. Тому голосуй далі за Мартинюка, він ладен навіть на похорони героїв АТО допомагати грішми, аби побільше їх було! Немає з ким вести полеміку...
Землячка до Землячці Показати IP 31 Серпня 2014 21:32
Ви свою "полеміку" вже профукали. Свобода тепер вже набирає аж 0,1%. Ваші аргументи мене, та і кожного в Україні, сьогодні аж ніяк не переконують, "чесні" ви наші! Знаємо , як ви з партією Регіонів виборчі справи облапошували і не по 100 грн., а "вікна" за вас теж вставляли ваші спонсор з ПР - так що не стройте із себе святішого Папи Римського!
Сусід до Землячка Показати IP 31 Серпня 2014 13:08
А в 39 наших дідів куди посилали? Кого в сибір, кого в Фінляндію. А парад в Бресті з ким проводили твої кумири? Тепер куди ви хотіли б нас послати воювати за "величие россии" ? З ким парад ? З ким чен ином?
гiсть Показати IP 31 Серпня 2014 10:17
Тi героi будуть завжди у серцях людей.Живих треба рятувати з бiйнi олiгархiв.Бо багачi завжди порозумiються,а нам треба своiх дiтей рятувати.
Бандерівка Показати IP 31 Серпня 2014 10:34
А що робить Пушкін в Любешові? Я вам скажу. В Любешові свободівців 2-3 людини. Генерального треба заслати з Ківерців. А в Ківерцях активіста не оцінюють чогось.
777 Показати IP 31 Серпня 2014 12:34
Добре мiсце знайшли- задом до влади ( бувшого райрайкому))) дуже символiчно i показово!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus