USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Любомльському районі – тепер патрульна поліція та новий начальник

5 Серпня 2016 12:08
У Любомльському відділі поліції 5-го серпня відбулося офіційне представлення начальника поліції Анатолія Дружука та запуск роботи груп реагування патрульної поліції.

Про це повідомляє КОРДОН.

Привітати правоохоронців прибули голова райдержадміністрації Микола Пархомук та голова міськради Роман Ющук. Які відзначили, що напередодні, 4-го серпня, поліція святкувала річницю існування в Україні.

Під час урочистої частини окремих працівників поліції нагородили подяками.

“Поштатно буде 4 сектори реагування патрульної поліції. У кожному секторі по два екіпажі. Вони будуть нести цілодобово службу. Їх завдання починаючи від документування порушення правил дорожнього руху та всіх адмінправопорушень, підвідомчих поліції, до сімейних чвар, дрібного хуліганства і так далі.

Крім патрулювання, вони виїжджають на місце події будь-якого правопорушення, зареєстрованого на лінії “102”. Виклик надходитиме не на пульт чергового в Любомльському відділі поліції, а його прийматиме оператор колцентру в Луцьку. За допомогою спеціального програмного забезпечення звідти воно відображатиметься автоматично в черговій частині в Любомлі. Черговий передає це повідомлення на планшет групи реагування патрульної поліції,” – пояснив тонкощі роботи патрульної поліції Анатолій Дружук.

Група реагування патрульної поліції складається з двох осіб на транспортному засобі, які обслуговують визначену для них територію району. Підпорядковуються групи реагування безпосередньо начальнику поліції, його заступнику (який є начальником патрульної поліції), начальнику сектору та оперативному черговому.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, як працюватиме поліція у селах і містах Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Рома Показати IP 5 Серпня 2016 12:25
Коли вже цю Хатію посадять... розвалила, розікрала все та й ще понастворювала структур таких як патрульна поліція (з яких толку 0,00000)!
123 Показати IP 5 Серпня 2016 12:57
А фуражка на поселенців фотографии к чему? Не хватило полицейского?
у Показати IP 5 Серпня 2016 16:14
невже пить біля Хрещатика перестануть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus