USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Локачинському районі - високий рівень кишкових захворювань

8 Серпня 2017 13:59
Стан захворюваності на гострі кишкові інфекції в Локачинському районі на досить високому рівні, так за липень місяць поточного року в районі зареєстрували 4 випадки гострих кишкових інфекцій встановленої етіології, 1 випадок ГЕК не встановленої етіології, усі випадки зареєстровані в дітей до 17 років.

Про це йдеться на сайті Локачинської РДА.

Збудники, які реєструювались в липні, це - Citrobacter, St. Aureus, 2 випадки ротавірусної інфекції.

Під час епідрозслідувань відібрали 4 проби води для дослідження за бактеріологічними та 1 за санітарно-хімічними показниками, досліджено 8 проб харчових продуктів і лише в одному випадку виявили харчовий фактор передачі - в салаті приготованому з домашньою сметаною, який зберігався без належних холодових умов було виявлено Citrobacter, який і спричинив ГЕК.

Загалом, за 7 місяців 2017р. захворюваність на гострі кишкові інфекції в порівнянні з аналогічнимперіодом 2016р. зросла на 56% (або 9 випадків).

Відучора згідно клопотання начальника відділу освіти, молоді та спорту планується розпочати відбір проб питної води в навчально-виховних закладах району до початку навчального року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
потерпілий Показати IP 8 Серпня 2017 22:29
Просто в Локачинському районі "серйозна" лікарня, як і їх штат лікарів та їх керівництво. Хабарники, і ще раз хабарники, а найбільше живодери. Людей відправляють на той світ, на раз - два. Скоти. Суд за ними пахне. А божий світ - самий страшний. Ви редакція ВН проведіть журналістське розслідування з цих питань. Багато чого нового дізнаєтесь!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus