USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Лондоні активісти пікетували будинок Ахметова

13 Березня 2017 11:20
У Лондоні активісти громадського руху Лондон ЄвроМайдан пікетували резиденцію українського олігарха Ріната Ахметова.

Про це повідомляється ТСН.

Пікетувальники вимагали перевірити законність отриманих прибутків компаній Ахметова відповідно до британського антикорупційного законодавства і британського антитерористичного закону. За їх словами, в разі підтвердження на бізнес Ахметова повинні бути накладені відповідні санкції з конфіскацією його майна на користь України.

Мовляв, британським службам необхідно перевірити, чи не фінансує Ахметов роботою своїх підприємств армію терористів.

Як повідомлялося, на непідконтрольній території Донецької і Луганської областей через блокаду зупинилися майже всі вугільні шахти, що входять до найбільшого приватного українського енергохолдингу «ДТЕК Енерго» Ріната Ахметова.

Нагадаємо, раніше редактор програми «Гроші», креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань 1+1 Олександр Дубинський пояснював, що на «вугільні» в «ЛДНР» утримують бойовиків. Він також заявляв, що бажання адміністрації Порошенка відновити в інтересах Ріната Ахметова бізнес з ОРДЛО необхідно правильно представляти з телеекранів.

«В результаті взаємовигідної торгівлі вугіллям вчора загинули 3 українських солдатів», - навів один з шаблонів журналіст.

У штабі торговельної блокади окупованих районів Донецької та Луганської областей, своєю чергою, заявили, що активісти перекриють бойовикам світло і воду, у разі, якщо терористи не виконають умови блокадників щодо звільнення українських полонених.

Залізнична блокада на Донбасі триває вже понад місяць. Поїзди з вугіллям із контрольованих бойовиками територій не пропускають добробати, адже вважають неприпустимою торгівлю з окупантами. Їхня вимога - не тільки зупинити торгівлю, а й офіційно закріпити за територіями, що їх контролює агресор, статус окупованих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
питання Показати IP 13 Березня 2017 11:34
Все зрозуміло але до чого там червоно-чорний прапор?! Ще не переконались, що під цим прапором одні негаразди для України!!!
Всезнайко Показати IP 13 Березня 2017 11:51
На більший мітинг грошей не вистачило?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus