USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Лондоні тисячі людей вийшли на протест проти COVID-паспортів

29 Травня 2021 19:39
У Лондоні в суботу, 29 травня, тисячі людей вийшли на знак протесту проти так званих COVID-паспортів і локдаунів.

Про це повідомляє репортер The Guardian Демієн Гейл, передає ТСН.

Зазначається, що мітинг розпочався на Парламентській площі о 13:00 за місцевим часом, звідки учасники вирушили до Оксфорд-стріт.

Протестувальники скандували «свобода» і наспівували «Three Little Birds» Боба Марлі.

Засновниця організації «Save Our Rights UK» Луїза Креффілд, яка також взяла участь у марші, розповіла, що основну увагу мітингувальники хочуть звернути на медичну свободу.

«Ми дуже стурбовані збільшенням кількості обов’язкових тестів і тим, що виявлення і відстеження тепер перетворюються в паспорти вакцинації, – пояснила вона. – Ми проводимо кампанію за законопроєкт про свободу в медицині, який запобіг би будь-якому примусу і будь-якій дискримінацію за відмову від участі в медичній процедурі».

Як повідомлялося, Велика Британія у п’ятницю, 28 травня, схвалила екстрене використання однодозової вакцини від COVID-19, розробленої компанією Johnson & Johnson. Раніше британський регулятор також схвалив COVID-препарати від компаній Рfizer, AstraZeneca і Moderna.

До 26 травня у Великій Британії ввели більше 62,6 мільйона вакцин, і вже 73% дорослого населення отримали свою першу дозу. Майже половина дорослих британців вважається повністю вакцинованою проти COVID-19.

Нагадаємо, що у Великій Британії 17 травня мільйонам людей знову дозволили спілкуватися в закритих приміщеннях в обмеженій кількості, обіймати близьких і відвідувати паби та ресторани.

Тим часом ЗМІ заявили, що британський уряд приховав дані щодо захворюваності новим штамом COVID-19 в англійських школах.

Нагадаємо, у Великій Британії запровадили закордонні COVID-паспорти у вигляді додатку для смартфонів і планшетів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus