USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У лучанина знайшли запас зброї, військовий одяг та маски

3 Листопада 2016 14:10
В одній із квартир багатоповерхівки в Луцьку сьогодні вранці працівники Головного Управління Національної поліції у Волинській області спільно з прокуратурою області виявили та вилучили в 20-річного місцевого жителя зброю та боєприпаси, які той зберігав без передбаченого законом на те дозволу.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУ Нацполіції в області.

«У помешканні громадянина правоохоронці вилучили два пістолети, дві помпові рушниці, а також мисливський обріз та набої. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального Кодексу України та обрання щодо правопорушника міри запобіжного заходу», - зазначив керівник ГУНП у Волинській області Петро Шпига.

Окрім зброї та боєприпасів поліція вилучила в лучанина, зокрема, три комплекти форменого військового одягу, глушник до пістолета та чорні маски з прорізами для очей.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Вилучені зброю та боєприпаси передадуть на експертизу до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus