USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьк хочуть купити трактор, який замітає алеї й косить траву

13 Грудня 2017 17:55
Багатофункціонального трактора пропонують придбати для комунального підприємства «Парки та сквери Луцька». Його вартість 150 тисяч гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 13 грудня.

Директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась повідомив, що трактором можна виконувати різні роботи.

«На придбання техніки потрібно 150 тисяч гривень. Він буде багатофункціональним, адже ним можна буде замітати алеї, висаджувати дерева, косити траву. До нього передбачено 6 видів навісного обладнання», - пояснив Юрій Крась.

Кошти на нього директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова запропонували передбачити під час перерозподілу бюджету під час чергової сесії.

Присутні підтримали її ініціативу й рекомендують депутатам ухвалити фінансування.

Нагадаємо, нещодавно на підприємство закупили лісовий мульчер, завдяки якому вдасть за три роки розчистити центральний парк від чагарників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пихто Показати IP 13 Грудня 2017 18:32
Да хоть 10-ть тракторів. Одна умова - по тому Чудо-Трахтору помісячний звіт на виконані роботи, як міськраді так і в пресі. В разі відсутності звітів, навіть за один місяць - повернути кошти за рахунок осіб що приймали рішення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus