USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У луцькі школи закуплять платний контент для дистанційного навчання

22 Грудня 2020 10:53
У найближчому майбутньому для шкіл обласного центру створять інформаційно-сервісний центр, на базі якого буде розміщений контент із матеріалом для дистанційного навчання учнів.

Про це стало відомо сьогодні, 22 грудня, під час засідання комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як повідомила начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко, за станом на сьогодні на освітніх сайтах є певна кількість матеріалів, які вчителі можуть використовувати у процесі дистанційного навчання учнів, але цього недостатньо.

Саме для того, щоб полегшити та зробити більш ефективною дистанційну форму навчання для луцьких школярів та педагогів, буде укладений Меморандум управління освіти Луцької міської ради із хмельницькою організацією «Країна мрій».

«Вчора до Луцька приїжджала їхня представниця і розповіла, що у «Країні мрій» мають досить потужний матеріал для дистанційного навчання. Поки що ми придбаємо цей контент лише для 15 класів, аби бачити який воно матиме вигляд та результат. І це один із тих складових нової української школи, який можна буде закупляти на предметних засадах за кошти з державної субвенції і міського бюджету за формулою «80 на 20». Найбільше це потрібно для малих дітей. У перспективі ми створимо інформаційно-сервісний центр, де буде централізовано розміщений відповідний контент з навчальним матеріалом», – зазначила головна освітянка міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Maха Показати IP 22 Грудня 2020 11:57
а оголосити конкурс і самим створити слабо ?ніж купляти . стільки дітей обдарованих без нормальної роботи які мають поняття в програмуванні
Maха Показати IP 22 Грудня 2020 12:10
мій син сидить пише програми ( в Луцьку) для американських діток а для наших нехай хтось інший пише ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus