USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькій мережі ресторанів виявили 21 неоформленого працівника

22 Вересня 2020 16:22
Під час інспекційного відвідування мережі ресторанів у Луцьку виявили 21 неофіційно оформленого працівника.

Про це повідомляють в управлінні Держпраці у Волинській області.

Під час інспектування головні державні інспектори Управління Держпраці у Волинській області звернули основну увагу на питання додержання законодавства про працю в частині виявлення неоформлених відносин.

У результаті інспекційного відвідування посадові особи Управління склали акт, де зазначено виявлені порушення трудового законодавства, зокрема, допуск до роботи без укладання трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу та повідомлення Державної фіскальної служби про прийняття працівників на роботу.

Суб’єкта господарювання, який допустив порушення трудового законодавства, буде притягнуто до фінансової відповідальності.

Управління Держпраці у Волинській області нагадує, що за допуск одного працівника до роботи без належного оформлення трудових відносин передбачено штрафні санкції у розмірі 10 мінімальних заробітних плат. Окрім того допуск працівника без належного оформлення тягне за собою адміністративне покарання та кримінальну відповідальність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 22 Вересня 2020 16:59
Якого лисого давати інформацію, не кажучи в ЯКІЙ мережі ?
Діма Показати IP 22 Вересня 2020 17:06
Дядя Піца. До гадалки не ходи))!
Ася Показати IP 22 Вересня 2020 17:40
Моджо?))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus