USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У селі під Луцьком виявили 5 неоформлених працівників

1 Грудня 2020 14:29
Під час інспекційного відвідування будівельного майданчика, що знаходиться у селі Тарасове Луцького району виявлено 5 працівників, які були допущені до роботи без належного оформлення трудових відносин.

Про це повідомляють в управлінні Держпраці у Волинській області.

Під час інспектування головні державні інспектори Управління Держпраці у Волинській області звернули основну увагу на питання додержання законодавства про працю в частині виявлення неоформлених відносин.

У результаті інспекційного відвідування посадові особи Управління склали акт, де зазначено виявлені порушення трудового законодавства, зокрема, допуск до роботи без укладання трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу та повідомлення Державної фіскальної служби про прийняття працівників на роботу.

Суб’єкт господарювання, який допустив порушення трудового законодавства, буде притягнутий до фінансової відповідальності.

Управління Держпраці у Волинській області нагадує, що за допуск одного працівника до роботи без належного оформлення трудових відносин передбачено штрафні санкції у розмірі 10 мінімальних заробітних плат. Окрім того допуск працівника без належного оформлення тягне за собою адміністративне покарання та кримінальну відповідальність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
УжОс Показати IP 1 Грудня 2020 15:48
яке сенсаційне відкриття-викриття!)) Пройдіться рейдом по фірмах , установах, підприємствах, закладах Луцька, хоча б по проспекту Волі, без попереджнь і виявите стільки неоформлених працівників , "підпільної діяльності" і ще багато цікавого , що будете дуже здивовані. Хоча якраз і не будете, бо мабуть, що добре і в курсі і "в долі". Вже дістало оце от всюди, що знайдуть якогось "козла відпущення" і демонструють видимість "посиленої роботи", а буквально "під носом" в упор і вперто не помічають.
Лучанка Показати IP 1 Грудня 2020 19:02
А перевірте бюджетні організації,скільки там мертвих душ працює.
Правильно Показати IP 4 Грудня 2020 11:55
Поляки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus