USD 40.82 41.20
  • USD 40.82 41.20
  • EUR 40.95 41.40
  • PLN 10.16 10.44

У луцькій міській стоматполіклініці запрацював новий рентгенапарат

11 Лютого 2022 16:55
Сьогодні міський голова Ігор Поліщук та народний депутат України Вячеслав Рубльов оглянули новий рентгенодіагностичний апарат «Planmeca ProOne», встановлений нещодавно у Луцькій міській клінічній стоматологічній поліклініці на проспекті Волі, 39.

Апарат придбали за кошти субвенції державного бюджету – 400 тисяч гривень та 92 тисячі гривень – власні надходження підприємства, повідомили у Луцькій міській раді.

«Planmeca ProOne» – це повноцінний панорамний цифровий рентгенівський апарат виробництва компанії Planmeca (Фінляндія). Завдяки передовим інноваційним технологіям, він поєднує у собі великі діагностичні можливості та відмінну якість зображення при компактному простому використанні. Широкий вибір програм та параметрів графічного інтерфейсу гарантують, що рентгенологічне дослідження виконується швидко, без зусиль та за мінімального опромінення.

Для роботи ортопантомографа відведено окремий кабінет. Проведено підготовчі та ремонті роботи відповідно до санітарних норм і правил влаштування та експлуатації рентгенівських кабінетів.

Тепер у корпусі підприємства на проспекті Волі, 39 є можливість надавати увесь спектр діагностично-лікувальних послуг, що є зручним для пацієнтів та лікарів. Міський голова Ігор Поліщук високо оцінив нововведення та ознайомився із актуальним станом стоматполіклініки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus