USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцькій міськраді обладнають ліфт для інвалідів

28 Жовтня 2015 22:00
Оскільки у новому скликанні одним з депутатів міськради обраний чоловік, який пересувається на інвалідному візку, обладнати ліфт для інвалідів у будівлі міської ради планують найближчим часом.

Про це йшлося під час 80 сесії Луцької міської ради 28 жовтня.

Як зауважив депутат Євгеній Ткачук, депутатом нового скликання Луцької міськради обраний Артем Запотоцький, який пересувається у інвалідному візку.

нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Артем Запотоцький, учасник Революції Гідності, поранений під час революційних подій у Києві, отримав, відповідно до Указу Президента, орден «За заслуги» IIIступеня за вагомий особистий внесок у соціально-економічний, культурний, культурно-освітній розвиток області, досягнуті успіхи у праці та професіоналізм. Лучанин наразі змушений пересуватися на інвалідному візку.

Відтак Євгеній Ткачук просив терміново вирішити питання встановлення у міськраді ліфту, для того, щоб новообраний депутат міг безперешкодно потрапляти на сесії міськради та засідання комісій. Окрім цього, такий ліфт дозволить інвалідам, які мешкають у Луцьку, потрапити на сесії та в будь-які підрозділи міської ради.

Міський голова Микола Романюк визнав, що це питання є актуальним і різні варіанти його вирішення вже розглядають у міськраді. З його слів, найбільш прийнятним варіантом був би зовнішній ліфт з двору міськради, звідки можна було б підійматися на кожен поверх. Він визнав, що не впевнений, чи вдасться обладнати ліфт вже до початку першої сесії міськради наступного скликання та зазначив, що також доведеться обладнувати відповідні санвузли.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Андрій Показати IP 28 Жовтня 2015 22:07
Тисячі інвалідів у Луцьку, а ліфт заради одного депутата від влади. Ви тільки йому дозволите ним користуватись? А раніше не було з цим проблем? Арангутанги при владі-дуже сумно.
Олесь до Андрій Показати IP 29 Жовтня 2015 08:29
Це ВСЕ, що треба знати про нашу "містечкову" владу. Свій-до свого- по своє....
Треба бути добрішим! до Андрій Показати IP 29 Жовтня 2015 09:40
Не тільки заради одного депутата буде ліфт. В статті написано, просто треба вміти читати, а не бачити в тексті тільки те, за що можна когось вкусити. Артема знаю дуууже давно, і те, що він буде представляти інтереси лучан в міськраді, вважаю величезним ПЛЮСОМ!
а чого до Треба бути добрішим! Показати IP 29 Жовтня 2015 11:09
інвалідам туди ходити.куча соцпрацівників.телефон-йдуть до інваліда.заповняють заносять..черга з інвалідів на візках? ліфт за мільйона чотири встановить бппіст НОВИЙ(риговець СТАРИЙ)ЧОНУХА?
ви до Андрій Показати IP 29 Жовтня 2015 11:07
не знали креативного ткачука..гібридизація це його..від Тігіпка до солідарності..пересидів Майдан..посидів ще трохи..приїхав хтось з солідарності в луцьк..перетерли..світанув баблом..спас палатку бпп (Х) на тротуарі гпз від перехожих..і з оруженосцьом яручиком (аналог.) вже будують поновому..пожинайте ..
Віталій до Андрій Показати IP 29 Жовтня 2015 12:01
взагалі-то кожне приміщення має бути обладнане доступом для інвалідів та матерів з колясками. Не одна нова будівля не повинна вводитись в експуатацію не маю нормальних пандусів з потрібним кутом нахилу. І це має бути державною нормою.
дивно Показати IP 28 Жовтня 2015 22:11
А Ткачук 5 років, будучи депутатом, не міг роздуплитися, що візочникам треба ліфт щоб попасти на сесію? А тут йому це ТЕРМІНОВО треба, бо в його партії є такий депутат і його треба задобрити щоб не перейшов куди інше. Хай возить на своєму Лендкрузері. Йому не убуде. І винести може. Сам 2 метри зросту має, і, гадаю, хтось допоможе. В приміщенні завжди повно людей. Всі ж зрозуміють, всі люди. Хай краще для лучан таке зробить. В закладах, магазинах, на тротуарах. Навіщо ця клоунада? Ще б підземну парковку захотіли для своїх броньовиків.
Ліфт до дивно Показати IP 29 Жовтня 2015 09:45
Ну роздуплився, і що?! Треба ліфт давно, значить буде. А ти сам попробуй винести нормального високого чоловіка по крутих сходах на 4 поверх! Слабо? Чи Лендкрузен може завезе наверх? Аби тільки гнати на когось, сидячи на дивані, і клацаючи по монітору... Шонібуть............
Лучанка Показати IP 28 Жовтня 2015 23:17
Злості людській немає меж.... Як зграя вовк. Артем за вас покидьки на Майдані був поранений. У міськраду йде,щоб дійсно щось змінити! А ви так...........совісті у вас просто немає!
Лучанин до Лучанка Показати IP 29 Жовтня 2015 10:08
Артем не був учасником майдану!!! Цепрацівник, юрист фірми "континіум" був у справах фірми в Києві і прийшов подивитися на шоу "майдан" та попав під обстріл. Чиї інтереси він буде відстоювати в міськраді згодом побачимо. А на сьогодні він відстоює інтереси романюка тому, що саме фірма, де запотоцький є власником надала романюку у безкоштовне користування автомобіль. Думайте ЛУЧАНИ та робіть правильні висновки.
Віталій до Лучанин Показати IP 29 Жовтня 2015 12:06
ЛУЧАНИНИ НЕ ТРЕБА БРЕХАТИ ТА ВВОДИТИ ЛЮДЕЙ В ОМАНУ . Артем взяв відпустку і поїхав з Свободівцями на майдан. Де і отримав важке вогнепальне поранення. А брехуни такі як ти сиділи напевно дома на дивані.
Артем Запотоцький до Лучанин Показати IP 29 Жовтня 2015 19:17
Ви знаєте, так цікаво про себе взнати багато цікавого)))). Хто був зі мною на Майдані, той знає))))). Хлопці підтвердять, коли долучився)))). А ви представтесь, зайдітх до мене в гості)))). Розповісте мені про мене.))))
Андрій Показати IP 28 Жовтня 2015 23:31
Всі інваліди повинні отримувати сервіс, а не тільки депутати. А у вузах кругом можна заїхати? В ЦНАП хвалений не потрібно?
Олександр до Андрій Показати IP 29 Жовтня 2015 09:09
В ЦНАПі з іншої сторни є вхід, облаштований для інвалідів.
Лучанин Показати IP 29 Жовтня 2015 02:03
На що не візьми грошей немає, а тут з'явилися! Цікаво яким чином вони там цей ліфт ставити будуть. Це ж не сучасне приміщення де можна щось добудувати-перебудувати. Старий Луцьк починають потрохи руйнувати? *ейропейці *ренові! Слава Україні!
Андрій до Олександр Показати IP 29 Жовтня 2015 10:19
А на другий поверх теж є заїзд? Адвокат х..еновий.
Віталій до Андрій до Олександр Показати IP 29 Жовтня 2015 12:10
Так проблема є. Тому я ще раз повторюю усі нові будівлі повинні бути відразу забезпечені доступом для людей з обмеженими можливостями. Ти більше що після АТО таких будей буде тільки більшати. ЗАБОРОНИТИ ВВОДИТИ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ БУДЬ-ЯКІ БУДІВЛІ БЕЗ ВІДПОВІДНИХ ПАНДУСІВ
XEXF Показати IP 29 Жовтня 2015 13:18
Нехай роблять зал засідань на першому поверсі
ІНВАЛІД ЛУЦЬКА Показати IP 29 Жовтня 2015 18:01
Артем ти відстаюй.інвалідів інтереси.це саме головне в твому житі.шоб незакінчилось просто майданом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus