USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькій міськраді прокоментували гучну заяву щодо «закриття» АС №1

6 Серпня 2018 16:14
У зв’язку з ситуацією, що сьогодні набрала розголосу щодо подій поблизу автостанції №1 (за адресою вул. Конякіна, 39) міська рада повідомила свою позицію.

Відповідне повідомлення розміщене на офіційному сайті міської ради.

«Луцька міська рада та департамент муніципальної варти Луцької міської ради не мають жодного відношення до нібито встановлення будь-яких тимчасових споруд за вказаною адресою. Працівники департаменту муніципальної варти жодним чином не пов’язані з подіями, що там відбуваються. Факту встановлення незаконних тимчасових споруд або інших об’єктів зафіксовано не було. Ніякої допомоги у заїзді будь-якої техніки ПрАТ «ВОПАС» або іншим суб’єктам господарювання не надавали.

Станом на 14:00 годину до департаменту муніципальної варти за ордером на проведення земляних робіт на вулиці Конякіна, 39 ніхто не звертався. З якого приводу і чому ПрАТ «ВОПАС» вирішив припинити свою роботу з перевізниками, перебуваючи з ними в комерційних стосунках, Луцькій міській раді не відомо», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вранці 6 серпня на офіційному сайті ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» з’явилось повідомлення про те, що АС №1 припиняє свою роботу від 7 серпня через захоплення території одним з підприємців. Натомість на гарячій лінії АС№1, а також касири цієї автостанції заявили, що про це вперше чують і такій заяві дуже здивувались.

Як повідомляли в ЗМІ, автостанцію «закривають» на знак протесту, аби поліція та влада звернули увагу на проблему з місцевим підприємцем. При чому автостанція – приватна юридична особа, як і бізнесмен, на якого скаржаться. Тому, ймовірно, гучною заявою про закриття АС №1 могли вирішити привернути увагу чи шантажувати учасників конфлікту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрій Показати IP 6 Серпня 2018 16:27
Ясно. Я не я і хата не моя. А проблеми потопельників в руках самих потопельників. Звідки завтра їхати як маю квиток?
скептик Показати IP 6 Серпня 2018 16:28
одним словом, розійдіться люди, бо я зараз як пукну !!!!!! совок він і в африці совок
Лучанка Показати IP 6 Серпня 2018 16:49
А в нашому місті ніхто нічого не знає, все як завжди... А от пропіаритись тр ми в перших рядах.(((
Григорію Олександров Показати IP 6 Серпня 2018 19:32
" Жизнь дается человеку один раз и прожить ее надо так, чтобы не было мучительно больно за бесцельно прожитые годы, чтобы не жег позор за подленькое прошлое ... " .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus