USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Луцький диякон-волонтер отримав подяку міського голови

26 Червня 2018 08:36
Подяки Луцького міського голови отримали диякон-волонтер Свято-Пантелеймонівського храму Луцька Володимир Курков, а також колектив реабілітаційного центру «Ренесанс-Волинь» ТОВ «Клініка М. Долінського».

Вручення подяк відбулося 26 червня під час оперативної наради у міській раді.

За активну громадську позицію, високий патріотизм, вагомий особистий внесок у розвиток духовності, відданість капеланському служінню серед військовослужбовців, а також з нагоди 22-ої річниці Конституції України подяку міського голови вручили диякону Свято-Пантелеймонівського храму Луцька Володимиру Куркову.

Своєю чергою, за активну соціальну діяльність, вагомий внесок у розвиток рекреаційних технологій Луцька, а також з нагоди Міжнародного дня боротьби проти зловживання наркотиками подяку міського голови вручили колективу реабілітаційного центру «Ренесанс-Волинь» ТОВ «Клініка М. Долінського».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 26 Червня 2018 09:30
Володя - молодець! Так тримати! Приємно.
Можливо Показати IP 26 Червня 2018 10:50
Відразу було потрібно вручити посвідчення ато (якшо ше не отримано) ,земельну ділянку і квартиру в Луцку.Доповідь закінчив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus