USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У луцькій «Свободі» помінявся керівник

22 Березня 2014 13:58
Луцька міська конференція ВО «Свобода», що відбулася 21 березня 2014 року, затвердила Миколу Федіка на посаді голови Луцької міської організації, а також обрала оновлений міський комітет.

Під час конференції обговорювалися сучасні політичні реалії, а також напрямки розвитку організації і основні цілі.

«Сьогодні Україна переживає дуже непростий час. Наше завдання як організації – бути дисциплінованими, принциповими і докладати усіх зусиль для ефективної роботи. Нові реалії породжують нові виклики, завдання. На нас лежить велика відповідальність. Ми маємо не стояти на місці, а адекватно реагувати на ситуацію, рухатися вперед, вдосконалюватися, розвиватися. Без цього ми не збудуємо нову Україну і не вирішимо місцевих проблем», - відзначив під час виступу Микола Федік.

Зазначимо, що 10 лютого 2014 року Микола Федік був призначений виконувачем обов’язків голови луцької «Свободи».

Раніше міський осередок ВО «Свобода» очолював Святослав Боруцький.

Також нагадаємо, що Микола Федік відомий лучанам тим, що балатувався на посаду депутата Луцької міськради в січні нинішнього року, проте місцеві жителі своїми голосами не дозволили йому увійти в місцеву раду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Kat Показати IP 22 Березня 2014 14:11
Шило на мило. Свободу ніхто не врятує, тим більше жовтороті крикуни, які крім вигуків нічого в місті ще не зробили. Правий сектор вас знищить, бо вони не тільки говорять, хоча їхні дії теж часто позааморальні
Анонім до Kat Показати IP 22 Березня 2014 14:26
"Правий сектор" тільки формується. Вже став партією. У нього було багато помилок. Але, на думку багатьох, він зовсім скоро стане достойним опонентом теперішній владі, яка "злила" Крим. Не треба бути великим стратегом щоб це побачити.
рятуйте Показати IP 22 Березня 2014 14:14
http://obozrevatel.com/crime/75683-groshi-tyagniboka--hazyain-partii-svoboda.htm
Доля Показати IP 22 Березня 2014 16:19
Свободу вже не врятує ніхто і ніщо,правильно сказав чи сказала Каt.Тягнибока "злили" найвідданіші "націоналісти"_ Фаріон,Пупс,Мірошніченко,Іллєнко,тай сам Тягнибок своєю брехнею сам себе загнав в непрохідне болото.Господь Бог наш Іісус Христос сказав:"Все таємне становиться явним".Газети "Експрес" і вчорашній вихід "Української правди",телеканал 1+1 зробили свою справу,щоб Свобода канула в Лету.Брехня безмежною небуває.Місце Свободи на свалці історії.
Всезнайко Показати IP 22 Березня 2014 17:44
Федік, чи Педік? Як правильно?
Свобода+ПС Показати IP 22 Березня 2014 19:44
Свобода+ПС это начала конца государства Украина...
Ірина Показати IP 23 Березня 2014 07:17
Свобода просто не дотримувалась свого статуту та уставу. Тому і опинилась в г**ні! Хлопці просто забрехались. На майданах говорили одне а робили інше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus