USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому будинку обвалилось перекриття і випала ванна: хто має ремонтувати

6 Жовтня 2022 19:06
У Луцьку в будинку на проспекті Перемоги, 28 обвалилася ванна кімната. Вона рухнула просто на вулицю, перед входом у під’їзд. Внаслідок цього у будинку утворилася велика дірка із залишками ванного обладнання. Тепер виникає питання, хто винен у цьому і на чиї плечі ляже ремонт будівлі.

Як зазначив у коментарі ВСН начальник департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Микола Осіюк, це колишній гуртожиток тарно-бондарного комбінату, а наразі там створили ОСББ.

«До нас з цього приводу жодної інформації не надходило. Загалом ця будівля дуже стара, і там небагато квартир, люди приватизували і поробили собі ванни. А перекриття там ще дерев’яне, ось і трапилася така ситуація. Це приватна власність мешканців, і загалом ця будівля фактично ніколи не перебувала у нас на експлуатації. Тож самі мешканці мають уже виправляти цю ситуацію», – зазначив Микола Осіюк.

Додамо, біда спіткала молоде подружжя, яке з дитиною проживало в одній з осель. На щастя, у момент трагедії ні в приміщенні, ні на вулиці нікого не було.

Сусід каже, що в тій ванній кімнаті часто протікало. Власне, це й могло спричинити обвал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Джесі Пінкман Показати IP 6 Жовтня 2022 19:17
Всяке буває
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2022 23:51
Зараз , у такі часи,якщо всі живі -здорові , то це не трагедія. Що за формулювання таке?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus