USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому у луцькому пологовому будинку - перебої з гарячою водою

6 Квітня 2017 19:00
Лучани нарікають, що чимало незручностей створює те, що в пологовому будинку - перебої з подачею гарячої води. Медики пояснюють, що проблему вже вдалося вирішити, мовляв, перебої траплялися через старі бойлери, які доводиться час від часу ремонтувати.

У редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини звернулася лучанка, яка розповіла про ситуацію в медзакладі.

«У нашому пологовому чомусь на день вимикають гарячу воду, буває таке, що на півдня. Ніхто нічого не пояснює, чому так і чи довго це триватиме. Це недобре, самі ж розумієте, як це жінкам. Я думала поскаржитися в міську раду, але не наважилася, щоб не розкривати анонімність, бо мені там лежати», - говорить лучанка.

Із цього приводу головний лікар Михайло Токарчук підтвердив, що дійсно, перебої були, але вони мали тимчасовий характер.

«У нам була проблема з подачею гарячої води. Це пов'язано з тим, що вийшли з ладу два бойлери, їх ремонтували. Таке інколи буває, десь із періодичністю раз у три місяці. Коли це трапляється, то доводиться їх відключати й зварювати. Зараз проблеми з подачею гарячої води немає», - пояснив медик.

Зі слів головного лікаря, про придбання нових бойлерів поки не йдеться.

«Звісно, вони старі - їх потрібно міняти, але є гостріша проблема – ремонт жіночої консультації. Раніше ми вже два поверхи відремонтували, своїми силами здійснюємо ремонт на першому поверсі, адже тут покриття не відповідало санітарним нормам. От вже після вирішення цих проблемних питання візьмемося й за пошук нових бойлерів», - запевнив Токарчук.

Щодо незручностей через тимчасові відключення, каже головний лікар, ситуація не стає критичною, адже в кожному відділені є маленькі бойлери на 50 літрів, де можна взяти гарячу воду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Я Показати IP 6 Квітня 2017 19:22
А в Ковельському її взагалі немає...
лучанин Показати IP 6 Квітня 2017 19:59
краще мовчіть бо і холодну відключать...як от на ЛПЗ..
Анонім Показати IP 6 Квітня 2017 22:25
Скоро літо - нащо та гаряча вода! Не мучте депутатів своїми дрібними проблемами - у них он дивіться які "схватки". Що ж буде, коли "роди" почнуться...?
Лариса Показати IP 7 Квітня 2017 08:16
Нащо цю брехню молоти, пане Токарчук? А так звані благодійні внески де діваються? Як я поступала мене змусили платити 1500 грн благодійних внесків.
Житель міста до Лариса Показати IP 7 Квітня 2017 18:41
Я аж ніяк не заступаюся за Токарчука,бо саму бісять ці внески й пів року назад там лежала неодноразово,але півтори тисячі благодійні внески????!!Це защо ж з Вас так здерли????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus