USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькому клінічному пологовому будинку покращили умови для породіль

24 Січня 2019 20:54
КП «Луцький клінічний пологовий будинок» має хорошу репутацію не лише в нашому регіоні: 40% тутешніх мам проживають не у Луцьку. Міська рада протягом останніх років багато зробила для покращення умов перебування діток, породіль та медичного персоналу, а також для придбання сучасної медичної апаратури.

Про це повідомляється на сайті міської ради.

Сьогодні секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління охорони здоров’я Микола Якимчук проінспектували результат поточного ремонту коридорів акушерського корпусу третього та четвертого поверхів, окремих кабінетів і палат.
Тут було повністю відремонтовано підлогу – замінено ліноліум, що не витримав випробування часом, та покладено плитку; пофарбовано стіни та стелю. Виконані роботи дозволять ретельніше проводити дезінфекцію приміщень, адже така процедура є вимогливою до якості і витривалості оздоблення.
Також, за кошти міського бюджету у 2018 році було проведено капітальний ремонт сходових кліток та першого поверху жіночої консультації.

«Поступово луцькі медичні заклади наближаються до європейського рівня. Ми слідкуємо за тим, щоб постійно проводилися капітальні та поточні ремонти у цих закладах.
Наш пологовий будинок, фактично, є одним із найкращих в Україні. Сюди їдуть народжувати не тільки із Волинської, а й із сусідніх областей, адже знають про високу якість надання медичних послуг і хороше відношення до пацієнтів медичного персоналу», - розповів Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Сергій Показати IP 24 Січня 2019 22:09
Нехай би ще показали, як проїзджає тачанка з аналізами чи роздачею їжї по цій плитці - як бронепоїзд в 1918 р.
Іра Показати IP 24 Січня 2019 23:28
Ці всі ремонти - то звичайно добре, панове чиновники, але зайдіть -но в палати під час свого рейду, і присядьте, а краще приляжте на ліжка, на яких лежать вагітні з величезними животами.І Ви побачите "удобства"ще ленінських часів: ліжка і матраци 100-літньої давності -таке враження, що на дерев яках лежиш.Хіба ми на таке заслуговуємо??? Але певно ваші дружини там не народжують і ви не вкурсі що і до чого.Повірте, ремонт на стінах вагітним до одного місця - забезпечте їх НОРМАЛЬНИМИ ЛІЖКАМИ, а тоді вже стінами і підлогами займайтеся.
Взагалі то Показати IP 25 Січня 2019 00:23
В Європі вже давно підлогу заливають емаллю для ідеально рівного покриття, пороги недопустимі. В швах між плиткою буде збиратися що завгодно. Звичайно, на перших порах це набагато краще пошматованого лінолеуму чи паркету за яким ніхто не доглядає. Цікаво, через скільки років ми побачимо ті умови які бачуть зараз в інших країнах? Питання риторичне?
Да Показати IP 25 Січня 2019 15:48
Ліжка для вагітних це просто якийсь жах!!!!
Лучаночка Показати IP 28 Січня 2019 00:14
Усе так .Гарно зроблений ремонт .-це дуже добре .Але дійсно ліжка для вагітних треба поміняти .як вагітній жінці на такому ліжку лежати?? В неі і так сильні болі .а ще таке ліжко??? Прийміть до уваги.Якщо хочете -щоб В роддомі було усе найвищому рівні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus