USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У луцькому клубі організовують музичний круїз до Італії

13 Червня 2017 17:05
Гарячу музичну забаву з двома італійськими музикантами влаштовують цієї суботи, 17 червня, у пивному клубі «Оболонь» в Луцьку.

Мова йде про двох музикантів з Італії Alfonso Oliver та Andrea Pinto, які вчетверте відвідають Україну, і вже встигли добряче сподобатися нашій публіці, особливо у Львові.

«Зазвичай частіше українців можна помітити в Італії, ніж італійців в Україні. Хтось їде туди на заробітки, хтось помандрувати, хтось шукати свою долю.. А Кораблик в цю суботу буде ламати стереотипи і влаштує просто музичну забаву з італійцями, яким не сидиться в себе на Батьківщині, і які вирішили подарувати українцям трохи своєї музики», - наголошують організатори.

Альфонсо працює промоутером на 100 радіостанціях і 23 телепрограмах, що дає йому можливість кожного разу популяризувати нашу країну. Компанію італійцям складе ще й львів'янка Дарина Бурнос, яка теж поспіває трохи італійських пісень.

Захід відбудеться о 21.30. Вартість квитка – 30 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus