USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У луцькому «Колосі» відкрили оновлену залу для занять із важкої атлетики. Фото

22 Грудня 2018 15:17
Близько 20 дітей із Луцька, Ківерець, Маневичів та Старої Вижівки долучилися до Новорічного турніру серед юнаків і дівчат із важкої атлетики з нагоди відкриття відремонтованого залу в приміщенні Обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос».

Урочисте відкриття змагань за участі запрошених гостей відбулося 22 грудня.

Як розповів перший заступник регіонального відділення Національного олімпійського комітету, директор Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, депутат Луцької міської ради Андрій Авраменко, ідея відремонтувати зал виникла в нього близько двох років тому, адже протягом більше 30 років, відколи було збудовано приміщення спортивної школи, там не проводили жодних капітальних ремонтів.
Кошти на ремонт залу та придбання необхідного спортивного інвентаря вдалося залучити завдяки меценатам і небайдужим людям, які підтримують розвиток спорту в місті Луцьку та області загалом. Власними силами роботи встигли провести всього за два місяці.

Андрій Авраменко також висловив подяку Луцькій міській та Волинській обласній радам, які надають підтримку федераціям важкої атлетики міста Луцька та Волинської області відповідно.
Радник Луцького міського голови, депутат Ігор Поліщук наголосив на важливості підтримки розвитку спорту.

«Дуже приємно, коли відкриваються нові об’єкти, коли ми проводимо змагання не в залах, де обсипається штукатурка та все давно поржавіло, а в нових приміщеннях. Я хочу подякувати за цю ініціативу нашому колезі, другу Андрію Авраменку, який живе спортом і дуже багато зробив для того, щоб спорт у місті Луцьку розвивався. Хочу сказати, що дуже важливо вкладати сили в спорт і такі об’єкти, адже тут будуть займатися діти. Для дітей спорт особливо важливий, адже він виховує характер, бажання перемагати і працювати на результат», – сказав Ігор Поліщук.
«Дуже приємно цей зал бачити в такому оновленому стані. Коли мене вперше запросив сюди Андрій Авраменко, це був зовсім інший зал… Я щиро радію також, коли ми відкриваємо такі ж оновлені спортивні зали для занять важкою атлетикою в Княгининку, коли передаємо інвентар у Колки… Сьогодні ми повинні згадати й Миколу Авраменка, адже, якби не він, напевно таких традицій важкої атлетики в нас, у Волинській області, не було, якби не він, то його син зараз не продовжував би ці традиції», – зазначив радник голови Волинської обласної ради, депутат, віце-президент Федерації важкої атлетики міста Луцька Вячеслав Рубльов.

І додав: «Ми можемо бути різними, хтось займається спортом, хтось – ні. Але голова нашої обласної ради Ігор Палиця завжди каже, що ми об’єднані загальною метою, аби наша Волинь процвітала й показувала приклад усій Україні. І на цим ми повинні працювати разом, кожен на своєму місці».
Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України, суддя міжнародної категорії, тренер національної збірної України з важкої атлетики Микола Авраменко пригадав, що в оновленій залі ОДЮСШ «Колос» свого часу займалися вісім майстрів спорту міжнародного класу.
«У вас є можливість захищати не тільки честь Волині, а й усієї України», – звернувся він до присутніх на відкритті змагань дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus