USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцькому ковідному госпіталі встановлять кисневу станцію

23 Лютого 2022 14:54
Тимчасовий інфекційний госпіталь Луцької клінічної лікарні отримав нову кисневу станцію. На підключення її до лікарняних систем подання кисню потрібно майже мільйон гривень.

Про це стало відомо під час засідання сесії Луцької міської ради.

Як повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук, тимчасовий інфекційний госпіталь отримав кисневу станцію, що залагодить питання постачання кисню, особливо в кризові моменти.

«За державною програмою нам надали кисневу станцію, але на її підключення нам потрібно додатково виділити 900 тисяч гривень. Киснева станція нам життєво необхідна, не дай Боже, чергова хвиля коронавірусу – в нас можуть бути проблеми з постачанням кисню, як і в усій Україні», – пояснив він.

Читати ще: «Намагаємося зекономити для тих, хто у важкому стані». Яка ситуація з киснем у луцькому ковідному госпіталі

Урешті депутати ухвалили рішення про виділення 900 тисяч гривень з резервного фонду бюджету Луцької громади.

Читати ще: Якби не ковідний госпіталь на базі пологового, у Луцьку була б катастрофа, – міський голова

Нагадаємо, у жовтні минулого року склалася напружена ситуація з постачанням кисню до лікарень, які приймали пацієнтів, хворих на коронавірус, оскільки заводи-постачальники зупинилися на ремонтні роботи.

Юлія МАЛЄЄВА

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus