USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцькому магазині «працює» смугаста кішка. ФОТО

15 Березня 2014 17:17
Кицька, господиня якої померла, оселилась за вітриною магазину.
Біля прилавку одного із салонів-магазинів, що у центрі міста – незвичайний «працівник». Так, поруч із манекенами спокійно походжає туди-сюди смугаста кішка.Звичайні перехожі зупиняються біля магазину, аби сфотографуватися із тваринкою. Створюється враження, що киця просто не може самостійно вибратися із вітрини. Однак, працівники торгової установи стверджують, що їхня улюблениця там мешкає уже з жовтня минулого року.
«Наша киця раніше жила із бабусею, утім, коли старенька померла, тваринка почала приходити до нас. Ми її дуже любимо, ось бачите, для неї облаштували й почесне місце за прилавком», - розповідає одна із працівниць магазину й демонструє м’яку подушечку.
Зі слів жінки, тваринка їсть абсолютно усе, навіть чорний хліб.

«Спочатку кішка була дуже худою, однак ми її «відгодували й тепер вона – справжня красуня», - хвалиться пані.

Недарма кажуть, що тварини схожі на власних господарів. Працівниця магазину розповіла, що Мурця (саме так назвали пухнасту гостю ) раніше разом із старенькою господинею любила спостерігати за рухом автівок через віконце на другому поверсі. А от тепер, коли її господиня відійшла у кращий світ, кішка дивиться на шалений потік автомобілів через призму вітринного скла.

Продавчиня розповідає, що тваринка може годинами зачаровано спостерігати за подіями на дорозі, що на вулиці Винниченка, і, лише коли біля вітрини зупиняються люди, починаю голосно нявкати та лащитися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка 1 Показати IP 15 Березня 2014 18:55
Багато хто прочитав статтю, піде гляне на чудо природи. Як збільшиться каса - дасте киці ПРЕМІЮ. Удачі.
Петро Показати IP 15 Березня 2014 20:16
Аби та киця не наклала купку прямо на вітрині :)))
Костянтин Показати IP 15 Березня 2014 23:26
Кицьки такої породи дуже розумні і охайні. У мене така живе вже 12 років. Знайшов котеням біля під"їзду і тепер вона стала для мене великою втіхою. А вона вважає мене її котеням. Вилизує мене, зустрічає біля дверей, вигріває мене, коли простуджусь, спить в ногах. А працівникам магазину велика подяка за доброту душі. Я тепер обов"язково зайду до вас і щось придбаю.
мурзілка до Костянтин Показати IP 16 Березня 2014 12:39
якої породи? звичайна дворова кішка
Наталя Показати IP 16 Березня 2014 17:46
Справді, бачила цю поважну красуню у магазині "Форс" :)))) Видно, що продавці її дуже люблять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus