USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У садочках Луцька ремонтують харчоблоки, пральні та міняють вікна

16 Червня 2020 20:22
Школи і садочки нашого міста готуються до нового навчального року – продовжують капітальні та поточні ремонти.

Радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк та начальник управління освіти Зіновія Лещенко з інспекцією завітали до ДНЗ № 18, ДНЗ № 29, а також спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 5, йдеться на сайті Луцької мерії.

Зокрема, у дошкільному навчальному закладі № 18 «Барвінок» нещодавно було здійснено ремонт харчоблоку, триває ремонт коридорів. На ці роботи із міського бюджету було виділено 300 та 200 тис. грн відповідно.
У ДНЗ № 29 компенсуючого типу «Сонечко» повністю замінили систему опалення другого поверху. Крім того, у садочку капітально відремонтували пральню та замінили 11 старих вікон на енергозберігаючі.
Щоб заклади освіти нашого міста мали доступну інфраструктуру, їхнє подвір’я облаштовують пандусами для людей з інвалідністю. У ЗОШ № 5 школі минулого року капітально відремонтували пришкільну територію, а цього року облаштували центральну вхідну групу із пандусом для людей з інвалідністю. Ця школа найбільше потребує капремонту даху і фасаду, але це коштує не менше 15 млн грн. Найближчим часом дах і фасад відремонтують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus