USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькому спортклубі нарікають на виселення з приміщення

1 Березня 2016 22:40
Нове приміщення, куди перевели спортклуб за місцем проживання «Лучеськ», виявилося надто тісним та необлаштованим.

Про це йшлося під час дня депутата на тему «Ознайомлення із діяльністю спортивних клубів за місцем проживання та спортивних об'єктів міста» 1 березня.

Депутати Луцької міської ради оглянули приміщення дитячо-юнацького клубу з місцем проживання «Лучеськ», що на вулиці Рівненській.

Як пояснив голова комітету по фізичній культурі та спорту Юрій Волинець, раніше приміщення орендувала дирекція ДЮСШ «Україна» (договір оренди приміщення, що перебуває на балансі ЖКП №2, скінчився 31 січня цього року). Нині з приміщення, що на вулиці Декабристів, 23 сюди переїхав клуб «Лучеськ». Переїзд відбувся 1 лютого. У приміщенні міська влада хоче здійснити ремонт: замінити вікна, облаштувати душові, об’єднати приміщення кабінетів та облаштувати ще один зал тощо. Зі слів Волинця, вказане приміщення можна використовувати для занять з шахів, шашок, футболу (неподалік є майданчик). Він розповів, що під час роботи клубу «Лучеськ» на вулиці Декабристів туди приходили навіть матері з дітьми, щоб зробити ввечері уроки, поки вдома дебоширить нетверезий тато. Скільки коштуватиме ремонт приміщення на вулиці Рівненській, він не зміг вказати, адже суму досі не визначили – проектно-кошторисну документацію виготовлятиме фірма, яка виграє тендер.
Депутат Микола Дендіберін зауважив, що кошти на реконструкцію ДНЗ на вулиці Декабристів поки не виділили, але з приміщення клуб «Лучеськ» виселили. Отже, те приміщення ще тривалий час лишатиметься порожнім, натомість на Рівненській будуть тіснитися юні вихованці клубу у невеликому залі.
Керівник клубу Наталія Зінь розповіла, що інші організації, що перебувають у будівлі на вулиці Декабристів, досі не звільнили приміщень. З її слів, щодня у клубі буває до 70 дітей щодня. Їм довелося власноруч виносити увесь інвентар з приміщення на вулиці Декабристів, а у новому приміщенні клубу міська рада планує здійснювати ремонт. Тренер-викладач з шахів Валерій Васін зауважив, що нове приміщення дуже тісне, адже збирається 25-30 дітей одночасно. А охочих займатися шахами дуже багато. Часом доводиться зсовувати столи, адже з найменшими вихованцями клубу приходять батьки.
Заступник міського голови Юрій Моклиця запевнив, що у приміщенні на вулиці Декабристів точно облаштують дитячий садок, відповідне рішення вже ухвалили. Він наголосив, що у тому приміщенні клуб не функціонуватиме, тож варто подумати над організацією роботи у приміщенні на Рівненській. Водночас, він зауважив, що клуб тут нічого не тримає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ПРІОРІТЕТ Показати IP 2 Березня 2016 08:08
Дитсатків дійсно невистачає і це дійсно пріорітетніше спотривного клубу..Тим більше можна підшукати і інше приміщення для клубу.А вот дошкільнят водити в дитсадок в іншій кінець міста це вже бред
не лучанин Показати IP 2 Березня 2016 16:00
пропоную закрити всі спортивні школи.клуби . секціі! всіх дітей на вулицю-- поповнити ряди бомжат. наркоманів.алко залежних і токсикоманів! ура!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus