USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку просять встановити світлофор для безпеки дітей

23 Лютого 2015 18:06
Встановити світлофор на аварійно небезпечній ділянці поблизу футбольного поля «Піонер» просять у міськраді.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міськради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму 23 лютого.

Член депутатської групи «Новий Луцьк» Микола Дендіберін звернувся до міського голови з проханням встановити світлофор на пішохідному переході на вулиці Глушець, поблизу футбольного поля «Піонер». З його слів, впорядкування поля він планує завершити до червня, тож на полі займатимуться сотні дітей. Заради їхньої безпеки він просить встановити світлофор, адже на вказаній ділянці дороги автівки їздять на великій швидкості та вже неодноразово збивали пішоходів.

Микола Романюк відповів, що питання «потрібно вивчити». Він припустив, що замість дороговартісного світлофора там можна буде встановити обмежувачі швидкості («лежачі поліцейські»), які можуть дати певний ефект.

Нагадаємо, нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що цьогоріч встановлять світлофор на «вишківському» перехресті у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 23 Лютого 2015 18:12
Дендіберін вже не носить краватку з триколором?
Колік Показати IP 23 Лютого 2015 18:31
Микола Дендіберін впорядкування поля планує років 15.
А Показати IP 23 Лютого 2015 19:15
А світлофор оплатити слабо? Та й чи треба він там, мають вирішувати фахівці, а не Денді берін. А то "телятко ще не родилось, а вже шкіру ділять"
Богдан Показати IP 24 Лютого 2015 11:32
Підземний перехід а не світлофор: і дітям безпечно, і водіям не треба гальмувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus